witam co sie dzieje z logowaniem wyskakuja jakies kosmiczne czasy oczekiwania na logowanie.:mad:to doslownie stoi w miejscu
Wersja do druku
witam co sie dzieje z logowaniem wyskakuja jakies kosmiczne czasy oczekiwania na logowanie.:mad:to doslownie stoi w miejscu
U mnie dochodzi do 441 miejsca i staje, nie rusza się dalej tylko przewidywany czas oczekiwania się wydłuża. :/
:mad:po tych wszystkich konserwach ta gra sie doslownie sypie,jak nie problemy z logowaniem to z zadaniami gildijnymi gienkami itp :mad:
Za jakis czas rozwiążą problem i napiszą, że jakas wstretna czarownica zaczarowała Twoja wioske i dostaniesz kosz, śniechu warte, jakas konkretna odpowiedż w związku z problemami byłaby na miejscu, jestem 398 z 547
kompromitacja widzę:( trzeba szukać innej gierki szkoda tylko zmarnowanego czasu
mam propozycję , proponuje każdej osobie wysłanie prywatnej wiadomości do BB_xaar z prośbą o zajęcie stanowiska i wypowiedz w niniejszym wątku myśle że taktyka amnesty international by poskutkowała
Mogę grać jeśli wiem co się dzieje , nie przeszkadza mi że się coś zepsuło , jestem zdegustowana i zniesmaczona brakiem odzewu na problem ze strony BB.
Myśle iż korona z głowy nikomu z BB nie spadnie za chwilę zainteresowania i jakąś odpowiedź
to jest nie do zaakceptowania codziennie to samo czas tylko się wydłuża przygoda poszła w połowie i już po niej i tylko marny kosz na pocieszenie długo tak jeszcze ?? chyba trzeba zmienić grę
Witam.
Mam problem jak w temacie chyba wszyscy, u mnie zaczęło się to wczoraj... dziś też nie mogę się zalogować.
Jeśli nie wykonam zadania gildii (2 dzień z rzędu) gildia może być ~200 monet gildii w plecy.
Kto nam to zwróci (do tego surowce, które się przesypują oraz "codzienne logowanie" -45 diamentów)?
Powtarza się sytuacja z wczoraj. :)
a dziś od rana do mniej więcej południa gra działała, ;)