jestem 148 z 614
Wersja do druku
jestem 148 z 614
a ja 525 z z 642... to i tak lepiej niż wczoraj
200 z 222 ;(
To juz jest totalna olewka,rano udalo sie zalogowac ale po powrocie z pracy czyli teraz wszystko wrocilo do normy czyli ....zreszta wszyscy wiedza jakim epitetem to nazwac.
Czy na to forum zaglada czasem jakis czlowiek zajmujacy sie ta gra?? nie mowie o modzie forum tylko jakims modzie z gry. BYlbym rad gdyby taka osoba odezwala sie w tym temacie i napisala o co k... chodzi z ta kolejka logowania i kiedy maja zamiar to naprawic. jak sa z nich takie c... ze nie wiedza jak to zrobic to niech zrobia konserwacje, jakiegos backupa bo ludziom w to grajacym i wydajacym na ta gre kase zaczyna sie powoli odechciewac. UBISOFT firma z takimi tradycjami a ich programisci to jak widac jacys amatorzy skoro takiej prostej przegladarkowej gry nie potrafie w miare przyzwoicie poprowadzic. Bo jak sie loguje i widze ze jestem 223/1000 a czas sie wydluza z sekundy na sekunde to az smiac mi sie chce jak mozna byc takimi amatorami.
Witam wczoraj rano dało się zalogować wieczorem już nie dzisiaj to samo rano dało się teraz już nie masakra ten co wymyślał kolejkę to jest je..i.ty albo chory powinni dostać nobla ,wrócisz z pracy chcesz chwile pograć i dupa .
pozdro.
mam 456 miejsce w kolejce logowania...
Jestem rozczarowana brakiem jakiegoś odzewu ze strony BB, rozumiem w weekend jak się działo ale dziś poniedziałek i zero odzewu.
To smutne ale jesli to się będzie powtarzać nie będe grała , nie moge poświecić 2 godzin dziennie jak jest ruch na serwerach żeby czekać aż się zaloguje jeśli ogółem poświęcam grze 1-2 max dziennie.
ja sie loguje juz bez problemu, po 2-óch dniach, ale za to zadnej przygody nie da sie zrobic, wywala automatycznie wiec nie wiem jaki sens jest sie logowania,skoro nie mozna normalnie grac :)
P.S. jesli macie znajomych na tym samym serwerze na ktorym gracie i macie z nimi kontakt inny niz przez czat setlersow, niech wejda na wasza wyspe to powoduje, ze automatycznie was loguje :)
Sitres, nie ma co się posiłkować... kiedy graczy się uspokoją, moderatorzy skrzętnie zamkną i usuną temat jakby nie było żadnej afery, ja rozkminiam jak działa ta cała machina czasu stworzone przez Ubisoft, może sam taką zbuduje.
91 / 276