No to tego...mnie znowu zaczęło wywalać...eeeeehhhh
Wersja do druku
No to tego...mnie znowu zaczęło wywalać...eeeeehhhh
u mnie jest to samo, to jakas paranoja jest
Serwer od eventu z meczem chyba zdechł. Puściłem atak i do teraz nic się nei dzieje. Włączyłem grę na nowo, wciskam wejdź w event... Wczytywanie mapy... i tak bez końca.
Nie można wejść do gry, nie ma już słów :mad:
u mnie jest tak samo, chwile pogram i na godzine mnie wywala
Dzisiaj normalniej można się zalogować ale wejśc do przygody graniczy z cudem . Może zamiast tych głupich konserwacji poprawicie jakość gry ?????
Jakie wały !!!!!!!! włączyłem 4 mecz o 18 ,18 05 wysłałem wojsko wchodziłem w strefę 35 min po wejsciu 19 07 okazuje się ze wojsko bedzie za 28 min przyklejcie sobie do dupy bo beta juz macie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem spokojny i opanowany, mam swoje lata (sporo), ale zaczyna mnie to już wnerwiać. Wydałem trochę pieniędzy, a teraz tracę tylko czas, przygody i wojsko patrząc jak co chwilę jest zwis gry. Albo panowie zróbcie freeze całego serwera na 2 dni i opanujcie sytuacje albo podejrzyjcie co jest inaczej na innych serwerach bo Nowa Ziemia umiera powoli.
Dobrze, że jest chociaż serwer testowy (stabilny) to sobie można pokombinować układy bloków itp.
wybacz bb_xaar ale odpowiedź supportu to czyste <ciach>:
Witaj sars904,
Bardzo przepraszamy za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź.
Problem z logowaniem do gry może być związany ze stabilnością połączenia. Jeżeli korzystasz z połączenia bezprzewodowego, upewnij się, że siła sygnału jest odpowiednia (właściwości połączenia).
W przypadku internetu mobilnego, problem może być związany z jakością połączenia, która może być obniżona, zależnie od ilości użytkowników w okolicy. Unikaj otwartych dodatkowych przeglądarek, oraz gier/aplikacji w tle, które wykorzystują Flash (niektóre komunikatory wyświetlają w ten sposób reklamy).
Proszę również upewnić się, że Twój komputer posiada zaktualizowane najnowsze sterowniki karty sieciopwej ze strony producenta, oraz żadne dodatkowe aplikacje w tle nie obciążają połączenia.
Aby wykluczyć jakiekolwiek problemy z kontem, bardzo proszę przetestować grę na innym komputerze, przy innym połączeniu.
Nasze serwery pracują prawidłowo i nie uzyskaliśmy podobnych zgłoszeń w ostatnim czasie.
Bardzo proszę również o regularne aktualizowanie Flasha do najnowszej wersji.
Jezeli problem nie ustąpi, bardzo proszę o bardziej szczegółowe informacje na temat błędu, problemu.
Proszę o podanie wersji testowanych przeglądarek (koniecznie po wyczyszczeniu pamięci podręcznej oraz plików ciasteczek, oraz najnowszej wersji wtyczki Flash).
Bardzo proszę o informację o wyniku testowania rozgrywki na innym komputerze (przy zachowaniu wszelich zaleceń (wyczyszczeniu pamięci podręcznej oraz plików ciasteczek, oraz najnowszej wersji wtyczki Flash).
Dodatkowo, bardzo proszę o podanie sposobu połączenia z internetem, oraz parametrów łącza.
Postaram się pomóc jak najszybciej.
Pozdrawiam,
Piotr
Zespół The Settlers Online
//Proszę dbać o kulturę wypowiedzi
Natalcia