ktoś coś wie ile to potrwa ?
Wersja do druku
ktoś coś wie ile to potrwa ?
tego nie wie nikt......
Nic chyba bardziej nie wkur... niż to, że nawet na głównej stronie nie potrafią cholernej informacji wstawić ze zwykłym (należącym się nam) przepraszam! :/
Czekamy do środy rano kiedy wyłączą event i liczymy że to przywróci mozliwość grania. Jeśli nie, to bardzo prawdopodobne że to koniec naszych kont na TSO i mała nadzieja że coś się zmieni.
U mnie to samo. Od niedzieli (02.03.2025) nie moge sie zalogowac. Pozostalo mi ponad 30K kwiatkow do wydania, pola nie sa premiowane.
To najwieksza kleska BB odkad gram, dolaczam sie do slow kolegi i rowniez naiwnie wierze w zadoscuczynienie.
Być może trzeba będzie poczekać dłużej, do najbliższej konserwy, która całkowicie dezaktywuje event walentynkowy i wtedy zobaczymy czy nasze konta wrócą.
Settlers OFF line z tą grą normalnie masakra, kiedy jakaś konserwa lub jakieś wiadomości?
Mnie od wczoraj wywaliło z Złotej Góry śmieszne jest to że mąż normalnie się loguje a ja nie mogę się zalogować a mamy ten sam serwer
Ja nie mogę od wczoraj zalogować się na serwer Złota Góra a mąż ma to samo ten sam serwer i się normalnie loguje
Gdzie jest BB_Penelopa, nasz wspaniały CM - Community Manager ?
Wogóle jest ktoś z BB?
Może by coś napisał
Wczoraj do 17 byłam i grałam, wieczorem już nie mogłam wejść. Padamy po kolei :(
witam w klubie, od wczoraj mnie wykosiło :/
Ja od soboty nie mogę się zalogować.
Dzień dobry,
bardzo mi przykro z zaistniałych trudności.
Nasz dział techniczny pracuje nad przywróceniem możliwości logowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wow
Jest w końcu jakieś info tylko szkoda że bardzo lakoniczne
Cieszymy się że ktoś nad tym pracuje bo już myślałem że jesteśmy sami.
Przydała by się jeszcze informacja co z eventem i czy uda się wejść do gry przed jego zakończeniem i co planujecie z zadośćuczynieniem za straty
Jeżeli komuś uda sie zalogować niech napisze info będzie wiadomo że jest światełko w tunelu
No właśnie, zawsze można zmienić nazwę gry na The Settlers Off Line i w końcu nikt nie będzie zaskoczony.
A tak na poważnie, współczuję Wam wszystkim na offie, z roku na rok przybywa budynków w grze natomiast graczy chyba raczej ubywa... Nie wygląda to dobrze, przy takich tendencjach wyspy opustoszeją. Rabarbary opadają.
Mam nadzieję, że po wszystkim będzie można chociaż wydać kwiatki w sklepie, bo już jutro koniec II fazy...
Fakt wygląda to raczej na pendolino niż jakakolwiek nadzieja na grę
tu nie chodzi o logowanie, bo zalogować się można, nie można wejść na wyspę
Dokładnie w głębokim poważaniu .10 dni i bez jakiej kolwek odpowiedźi. Żenada
body {
overflow: hidden;
}
body {
min-width: 1080px;
height: 100%;
position: relative;
}
blockquote, body, button, code, dd, div, dl, dt, fieldset, form, h1, h2, h3, h4, h5, h6, input, legend, li, ol, p, pre, td, textarea, th, ul {
margin: 0;
padding: 0;
}
body {
margin: 0px;
overflow: hidden;
}
html, body {
height: 100%;
}
user agent stylesheet
body {
display: block;
margin: 8px;
}
html {
font: 12px arial;
color: #bd9d69;
background: url(../../../siedler/images/common/background/bottom3.jpg?v=1f0ad) repeat-y center #dde6d3;
}
Łączę się z Wami w bólu :P ...... od 10 dni
ta ostatnia niedziela.....
https://www.youtube.com/watch?v=KUkM43ksUSM
Tempo rozwiazaywania problemow nie jest powalajace. Jak ktos juz wczesniej zauwazyl tego typu implementacje dokonywane w trakcie wydarzenia to kiepski pomysl.
Po tej calej "dobrej zmianie" powinno sie polaczyc serwery, bo liczba graczy znaczaco sie skurczy.
Z drugiej strony moze bysmy to wszystko rzucili i wyjechali w Bieszczady? Nie ma graczy, nie ma problemow?
Dajcie juz spokój z Penelopą, ktoś korzysta z jej konta i wkleja jakies stare komunikaty żeby rzucić jakiś ochłap ludziom, wklejałem wcześniej linka o zwolnieniach w firmie, pewnie Penelopa już jest out albo siedzi na wypowiedzeniu z zastrzeżeniem w umowie że nie może się udzielać medialnie i tyle.
Oby jutro cos się zmieniło.
ten event to 1 wielki nie wypal ze strony BB
od soboty poszło na supporta około 40 tyś pytań
jeszcze wczoraj mogłam wejść na wyspę, dzisiaj już nie mogę
Doskonale rozumiem, że mogło się coś stać, popsuć, zawiesić na serwerach, ale brak możliwości wejścia na wyspę i wydania nazbieranych kwiatów przez 10 dni w Evencie, to takiego czegoś nie pamiętam w tej grze .......
Sporadyczne, beznadziejne odpowiedzi kogoś z BB, śmieszne, irytujące, kpiące z graczy, takie same na każdym portalu komunikacyjnym, na zasadzie kopiuj wklej "przekazałam informacje technikom" są na poziomie miski olejowej ze spuszczonym powietrzem w oponach.
BB, od lat wiedziałem, że mam do czynienia z ...................., ale nie spodziewałem się, że aż takimi.
BB - WSTYD, ŻENADA, TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w dniu dzisiejszym po wejściu na wyspę, nie mam aktywnych przycisków na pasku, dodatkowo wywaliło mnie z gildii