ale paranoja komunikat że event przedłużony o 2 dni a tu i tak nie idzie wejść na gre myślę że musieli by dać jeszcze 2 000kleików aby załączyć drzewko albo niech sami uaktywnią jak wejdziemy do gry
Wersja do druku
ale paranoja komunikat że event przedłużony o 2 dni a tu i tak nie idzie wejść na gre myślę że musieli by dać jeszcze 2 000kleików aby załączyć drzewko albo niech sami uaktywnią jak wejdziemy do gry
Ludzie kochani ;) dalej serwer nie działa Masakra ;)
Te awarie to nie jest element inkluzowości? Gdzie indziej znajdziecie tyle awarii? :D
Szkoda nawet cokolwiek tu pisać:) teraz ciekawsza zabawa ruszy, nie ruszy:)
A może... została na Dolinę rzucona klątwa wieczystej awarii w eventy? Komu nadepnęliśmy na odcisk? Wprawdzie się nie poczuwam, ale może nieświadomie?
Z tego co doczytałam w pamietnku powodem awari był brak prądu . I teraz możliwe tak samo.
Tako to jest jak się rachunków nie płaci .
Chyba se dzisiaj nie pogramy ;) przynajmniej coś sie dzieje na forum ;) .
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/48978 <- Tu można napisać jak nam się event podoba na nie działającym serwerze :P
Powyższe daty obejmują przedłużenie o dwa dodatkowe dni, aby zrekompensować niewielką przerwę w dostawie prądu w dniu 12 lutego.HaHAHA.
NIEWIELKĄ przerwę. A o ile dni bedzie przedluzony event o wczorajsze pol dnia i dzisiejszy dzien?
I dalej nic dalej brak u nich prądu ? ;) juz 16 godzina chyba dzisiaj nie pogramy ;P
Zaraz doba jak próbuje wejść .. :)
Na spokojnie przedłużają o dwa dni aby wyjść na zero mają jeszcze dobę :)
Czy istnieje możliwość przenosin z "całym dobytkiem" na inny serwer?
Bo tu coś zbyt często są kłopoty z grą.
Podejzewam ze raczej nie ma takiej mozliwości ..... przeniesienia wszystkiego na inny serwer .
Znowu sprawdzam i dalej to samo ;)
nadal nie mogę się zalogować, fajnie jest :)
u mnie tez sie nie da
Za chwile doba minie bez dostepu do gry ...
jest jakas konserwa? ja z innego serwera ale tez nie da sie zalogowac
Odpwiedź na moja wiadomość
https://imgur.com/a/tTjI1Wc
U mnie działa w końcu jak coś. Mam nadzieję że już bez kolejnych problemów
Padło od północy znowu ..
Taaa , moze to tylko reset
Niestety, podło :(
Znowu padło ? albo może konserwa ? nie wiem dziwne ze o północy padło ....
Ja jestem w Wirze tylko mi młotkowy co chwila wyskakuje. Cayman kończę go.
EDIT: Wira mi się udało skończyć i wklikać zakończenie, ale mnie uwięziło - nie ładuje mi się macierzysta o_0
Myślałem ze to restart ale za długo na restart . Nie skonczyłem przygody i wir przepadł , dobrze ze grubasów powysyłałem to co kolwiek będzie patologicznych kwiatków . Ide w kime szkoda słów .
W BB było kiedyś 24/7 24 godzin na dobę / 7 dni w tygodniu a teraz jest 24 godziny awarii / 7 godzin grania
o kolejne wyłącznie gry
no to se pograliśmy
Trzy dni bez TSO ... Panie Premierze jak tu żyć? :(
jeśli o północy padło to ile wytrzymali? Mniej ni z12h zdaje się ech..
a obstawiałem 24h że wytrzyma... ale część ludzi gra
Wczoraj udało się wejść... dziś już nie. Fajna loteria. Kiedy naprawią serwer?