Wrzucanie w takiej sytuacji punktu regulaminu, jest szczytem buractwa :) Mam nadzieję, że jesteś graczem który chce zabłysnąć, a nie członkiem supportu...
Wersja do druku
Wrzucanie w takiej sytuacji punktu regulaminu, jest szczytem buractwa :) Mam nadzieję, że jesteś graczem który chce zabłysnąć, a nie członkiem supportu...
potwierdzam
ja pierdziele, żenada
Znowu piz....da nic już nie działa w tej grze
maściarze już lepiej wczoraj na chwilke nastraszyliście poproście młotkowego
Znowu padł? A BB_Penelopa dalej z głową w piachu?
[QUOTE=Alekin;303969]Znowu padł? A BB_Penelopa dalej z głową w piachu?[/QUOTE
Jedyna zaleta tego jest taka, ze nasz mlotkowy jest nie do zaje...bania. Powiedzcie ktory server moze sie takim gosciem pochwalic
Masz racje znowu nie da się zalogowac porażka,
ano daja czadu nasi informatycy chyba tak popili wczoraj ze uruchomili gre ze po pijaku zaczeli sie bawic i znowu popsuli
Napisałem wczoraj na forum żeby nam włączyli sklep eventowy chociaż byśmy wydali kwiaty na zakupy... a tu serwer znów zimny t rup...
to napisz teraz żeby przynajmniej serwer nam włączyli...
Znowu serwer padł.
W każdej innej grze przepływ informacji zamieszczany jest na stronie głównej. Czyli co sie stalo, kiedy wroci online a potem notatka z rekompensata.
Tutaj wszystko działa inaczej. A raczej w ogóle nie działa...
Witam
Brak Wam humoru ,a przecież w tym evencie miała kwitnąć miłość do tej gry ale w myśl powiedzonka "Nic nie może wiecznie trwać ...."
Noooo to się nagrałem :)
Wczoraj nic
Dziś widze też nic :)
ja wczoraj godzinkę pograłem . odrobimy sobie kwiatki za rok , nie przejmujcie się tak musiało być ,
e tam nic sie nie stało na głównej nie pisze
Na szczęście wszystkie kwiatki wydałem :)
nie przejmujcie się tak musiało być zobaczymy jak PO cie dopadnie tak pisał będziesz
i znowu nie działa? jakaś masakra :(
Witam. Już 3 dzień próbuje się zalogować i nic. Czy ktoś wie kiedy będzie można?
Chociaż udało mi się rybne steki rzucić i trochę ogólnie ogarnąć wyspę premkami itp. Mogli by wrzucić kalendarz okienek od-do to by się człowiek jakoś przygotował :D
Powinni wprowadzić premium na godziny. Idealnie by pasowało do naszego serwera. XD
długo nie podziałało :)
dobrze, że nie zdązyłem za wiele zrobić, bo znowyu poszłoby w piach
żarty żartami ale słabo to wygląda
oni mają zamiar coś z tym zrobić, bo jak na razie to źle jest
Dzień dobry,
dział techniczny pracuje już nad rozwiązaniem problemów z logowaniem.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
U dobrze o 13 sie skapli że nie funguje nieźle
miałem nadzieje ale to dla głupich