jakie wymagania systemu do nowego kliienta?
Wersja do druku
jakie wymagania systemu do nowego kliienta?
Ja mam Viste inie działa
Kiedy to naprawicie??
mi tez sie nie działa . jest mozliwosc wrocic do tamtej wersji zeby wejsc ?
Nie działa, podczas ładowania już gry, program nie odpowiada :/
Ubisoft wróćcie do poprzedniej wersji, Flash bez wsparcia działa do 16.01.2020. Przynajmniej event można będzie zrobić i oczywiście opić pożegnanie z Settlers Online. Stypa każdemu się należy.
U mnie po poprawnym pobraniu i pomyslnym zainstalowaniu nie dzieje się nic, poza powrotem do okna pobierania klienta
Dlaczego zablokowano grę przez www? mam starą przeglądarkę i starego flasha z 2018 roku po co mi jakiś klient?
Exelcior nie pokazuje co otrzymujesz i zwisa na 30 sekund.
Po wyjściu od znajomego po kliknięciu premki gra zawisła - pojawił się młotkowy i nie udało się wyjść (był komunikat na przemian z młotkowym że wczytuje mapę). Musiałem zamknąć X grę i na razie tyle se pograłem.
Strach na przygody wchodzić. Odinstalujmy tą nakładkę jak ma takie problemy robić.
Witam po pobraniu i zainstalowaniu klijenta jak klikam graj wyskakuje ponownie strona zebym pobral klijenta nie moge sie zalogowac na gre :(:(
no i cisza :)
przed chwilą pożyczyłam lapka od sąsiada, moje 3 kompy - win 7 64bit i kicha, sąsiad win 10 64bit, zrobiłam tak jak trzeba i zalogowało mnie, no i jestem w grze, czyżby inne winy nie działały?
Taka sama sytuacja
nie działa. Ciągle żąda pobrania na nowo klienta, pomimo, że został zainstalowany. Czyli jak było do przewidzenia, gra padła. Sami ją rozwaliliście
u mnie po zainstalowaniu klienta i próbie uruchomienia gry wychodzi taki komunikat "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono api-ms-win-core-localization-l1-2-0.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten program". Ponowna instalacja nic nie zmienia, nadal ten sam komunikat. Co teraz jest jakaś możliwość wejścia na grę?
Gratuluje podejścia do graczy - instrukcja po niemiecku i wskazówki "nie pobieraj jako administrator" - rozumiem że od teraz będą w grę grać informatycy bo zwykły użytkownik komputera raczej sobie z tym nie poradzi. Właśnie odchudziliście liczbę graczy jak nic się nie zmieni.
Weź teraz z działającego kompa z katalogu %appdata%\local\ubisoft\the settlers online\client plik client.swf i przegraj go do innych kompów. 2 win7 tak reanimowałem plikiem z w10 "przeszczepionym"
to jest lek na "client could not...."
plików api-ms-***** jest kilkanaście, chyba to wina braku updejtów windowsa, włąśnie na jednym starym kompie z w7 mam to samo i puściłem update bo było brak ponad 150 łat. Generalnie te pliki można przegrać ze zdrowego systemu z katalogu windows\system32 a powinny być wgrane też do windows\syswow64
Jak ktoś wyszedł z gry i nie może wrócić to na pomocy pewien Ludek napisał ze udało mu się wrócić po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu klienta
U siebie na stacjonarnym mam win7, nie działa, próbowałem w kilku przeglądarkach i cały czas : "Your client could not be updated!
Please make sure to start the game via the website. Also make sure that you are still logged in. If the problem persists, please contact support."
Pożyczyłem od żony laptopa z win10 i to samo, zamiast odpocząć w piątkowy wieczór to się aby człek w.... denerwuje
U mnie działa ale dziwnie się otwiera, Windows 10 64 bit, starsze oprogramowanie pewnie ma problemy.
No niestety na Egde nie działa, nie przechodzi p. 8. "Your client cloud not be updated!" Nie mam niestety pomysłów:(
na ubuntu ciągle pobierz klienta po naciśnięciu PLAY
mam zaktualizowanego win10 64 i nie działa. więc nie ma reguły :)
Witam fakt problemy są , ale udało się odinstalowałem Flasha i zainstalowałem UnityWebPlayer i działa tylko po kliknięciu GRAJ zamkęłem przeglądarkę.
Wszystko zgodnie z instrukcją i nie działa, zawiesza się na ekranie startowym: "program przestał odpowiadać".
niestety nie działa
mam dokładnie to samo
Nie działa. Cały czas się instaluje, lub odistalowuje. Na weekend taki klops. Jaj sobie robicie. A ewent tuż tuż. proszę o możliwość gry na starej przeglądarce dopuku nie zacznie działąć nowa.
Zajefajny ten klient takie mało dopracowany, a wręcz nie działający. Kawał dobrej roboty...
Nie można zainstalować klienta
1. sciagnac gre --- otworzyc folder z nią
2. stworzyc w niej katalog \client - bo u mnie takiego nie bylo
3. sciagnac klienta tu link .................................................. ......... https://thinfi.com/y757
4.wkleic sciagnietego klienta do katalogu \client
5.odpalac gra z przegladarki bedac zalogowanym
6. chwile gra sie odpala ale poszlo
zapomnialam napisac ze mam windows 10 home 64bit
Klient się nie odpala i nie ma zadnego komunikatu dlaczego, co robić?
Może by tak Developer, albo Penelopa podali dokładne wymagania systemowe dla tego Klienta?
Kompletnie nic nie działa, win 10 aktualny, co niby z tym plikiem client.swf zrobić ?