żenua
Wersja do druku
żenua
Tak popieram żadnych info na facebooku kasują wiadomości masakra nie gra, jakbym nie zobaczył komunikatu nie wiedziałbym co jest grane :/ Gra się stacza w kierunku coraz gorszym niestety :/
Nie wszyscy mieli komunikat masakra
Przynajmniej komunikat do wiekszosci dotarl, ale juz niedlugo pewnie z partyzanta beda zamykac serwery ^^
czyli do rozmów został nam forum gry :D
ktoś coś wie do której ma zamiar trwać ta konserwa ?
utną pisanki po to, żeby kupować je za klejnoty.... zdzierstwo....
Jest info na głównej że do 12 (teraz zapodali), to co skończy się lawinowa ilość pisanek i wrócimy do paru sztuk na kilka dropów ? oby nie
Chyba nikt nie wiec o to od i do której ma trwać :D
Fest bez zapowiedzi masakra BB powinno się podać do dymisji :/
Jak mają honor jakiś w ogóle oczywiście.
Tyle że nie napisali którego dnia :P
Swoją drogą gdybym ja tak wykonywał swoją pracę, to dawno siedziałbym na bezrobotnym...
a w przeprosiny dostaniemy 3 jajka od bb :D
a ja chce lubczyk
niebieskie kwiatki :)
Honor ? :D Haha a to dobre. Honor to może i mają ale nie wobec gry ;) Oczywiście bywa, że gra zwyczajnie pada, bo serwery np. siadają, ale tutaj to zupełnie inna sprawa .. myślę, zamierzone, ale ups... może komuś się zapomniało :D żadnych przeprosi i rekompensaty pewnie nie będzie, ot to zwyczajna aktualizacja, a że info z poślizgiem... hahaha :D Kabaret :D
Dajcie żyć.... toć niedawno, jak we czwartek tydzień temu była aktualizacja. Utną jaja i po evencie..
A ja mam nadzieję, że konserwę skończą wcześniej i zwiększą ilość wpadających pisanek :-)
no tak , to rozumiemy, ale słowo "przepraszamy" jest tutaj nie na miejscu ;/
nie lepszy talerz ryb, ale tekst że sory że tak późno info o konserwie wymiata
Widać, BB uznaje zasadę lepiej późno niż wcale :D
czyli wychodzi na to, że czytają forum, teraz kwestia tylko jak do tego podejdą...
jak tak mozna bez slowa premka leci potem czasu nie bede mial mialem dzisaj do 13 pre i po co ?by BB wylaczyli servery i sobie ja moge .....
no dzisiaj bez 3 dni premium i 200 klejek na konto się nie obejdzie :d
No i 11 szybkich odkryców czeka na wysłanie a tu gra niedostępna i jak pisanki uzbierać :d
A teraz co znowu się stało że kamieni kupa?
No tak mam 1 dniowe premium i odpalonych krawców a tu lipa jak zwykle.
Jak nie drzewka wyrastają i wspaniałych nie da się postawić to serwery wyłączają w weekend kiedy większość graczy ma czas na grę.
NAGŁA KONSERWA??
ktos sobie jaja robi.
no i jak zawsze czymś nas zaskoczą złośliwość rzeczy martwych
nie mogę się zalogować ?
Też nie mogę - coś sie popsuło i naprawiają