działało... ale jak na wcześniejszych screenach znowu nie działa:/ każdy normalny człowiek dawno straciłby robotę za taką fuszerkę, oni tych programistów chyba z pośredniaka wzięli. niemiecka precyzja...
Wersja do druku
działało... ale jak na wcześniejszych screenach znowu nie działa:/ każdy normalny człowiek dawno straciłby robotę za taką fuszerkę, oni tych programistów chyba z pośredniaka wzięli. niemiecka precyzja...
...a czego sie spodziewaliscie? Zaraz zacznie sie konserwa poprawiajaca konserwe, konserwy...
dzisiaj ...byc moze i konserwa trwała o wiele za dlugo...ale mi smiga wszystko jak trzeba..nic sie nie tnie...wiec BB_xaar składam gratulacje :)
A ja zwalniam tego BB_xaar bo zamieścił info że gra działa a wiele osób ma problemy, gośc do zwolnienia!!!!!!!!!!!!1111111
Dejff i slowo cialem sie stalo. Rzucilem czesc koszy, wylot w gry i od 20 min nie mozna sie zalogowac. Szanowne BB KIEDY wreszcie przestaniecie lekcewazyc graczy i wezmiecie sie porzadnie do roboty? Mozna na to liczyc w tym stuleciu?
Oni nawet tego nie przeczytaj
wczoraj zarobili kasę na promo x3 i teraz mają nas głęboko w dupie
Nie działa, można działać na wyspie. Przy wchodzeniu do przygody wywala z komunikatem że serwer został rozłączony. Psu w "budę" taka konserwa.
było ok i się zesrało- wywaliło mnie z gry i nie moge się zalogować:/ a dzień premium idzie do kosza:(
dokładnie artur:/
jak zmieniali wersję z bety to zapomnieli dodać że to chyba regres na gammę a nie progres na alphę:/
może napiszesz coś mądrego xxarze???
Chwile się pocieszyłam, że wszystko wygląda ze jest ok wszystko. Po 20 minutach wywaliło w wywala cały czas :D
"skończyli" "ogłosili" i poszli dalej przepijać wczorajsze promo :)
wam to sie udalo zalogowac chociaz.. wiec macie odchaczone :)
Widze że nie jestem odosobniony w tym problemie. U mnie tez kilkanaście minut działało wszystko cacy a teraz przy próbie "wczytania wyspy" odsyła mnie na startową
po wejściu na przygodę wielkanocną wywaliło mnie 2 podejscia i nic " wywołanie serwera...."
3 podejscie połączenie zerwane
Ciekawe czy ktoś nam zwróci za nieprzedłużone konta premium i nieskończone przygody.Buraki wredne.
czyli jz po grze na dzisiaj?
U mnie to samo - nie można wczytać mapy,a oni już pewnie poszli w cholerę, zadowoleni że zakończyli przedłużoną konserwę. Wracać partacze!!!!
Tak ładnie żarło i zdechło.... Hmmmmm to kiedy kolejna konserwa konserwy???? No nic idę trochę popracować,może do wieczora "mądre głowy z BB" coś wymyślą i będzie się dało w miarę normalnie grać i jajca zbierać.......
Widzę, że ni tylko ja mam ten problem. Wywala i wywala, nie da się grać! Partacze i patałachy paskudne z bb!
ja wam proponuje zróbcie tydzień konserwy nam oszczędzicie nerwów a sami moze cos faktycznia naprawicie
Pobudka BB - kasę wzięliście teraz do roboty.
kolega ma 25 grubasów proste wyliczenie ze co nie cała godzine ma jedne poszukiwania ciekawe jak mu to BB chce odac
Pewnie nie odda. Dostanie na otarcie łez 1000 kamienia :D
U mnie jest ok lecz po waszych problemach oraz komunikacie przerwa tech. zakończona można spodziewać się że zaraz znów wszystko poleci
chcesz zie załozyc ? generałow ma 40
tydzień konserwy? przecież w tym czasie to oni do reszty by wszystko popsuli!!!
tak niesmialo zapytam. gra ktos na nowym swiecie??
Nie bo nie można się zalogować :)
Ja gram
najlepsze jest to, że to już grubo ponad pół godziny a na głównej 0 info:]
3 normalnych 3 za pisanki 10 za klejnoty nie wiem czy w inych eventach byli grubasy albo czy za kody z pudełek bo wiem ze kupował kody
zalogować sie można ale za chiny ni idzie wejść do gry !
dobra pokaz tych 25 grubasow :D chcem to zobaczyc jednak - mysle ze nie tylko ja ;)
mozna miec teraz 18 grubasow (lacznie z tym z tego eventu) w pudelkach nie bylo odkrywcow - bynajmniej sobie nie przypominam :)
uwazajcie na przygody wieloosobowe po wyslaniu zapki zaczyna wywala i osoby przyjmujace zapki jak i osoby wysylajace nic z gry dziekuje UBISOFT
mnie wywaliło po wejsciu na mape kolegi