pompuja baloniki dla wszystkich z okazji 20lecia wiec cierpliwosci
Wersja do druku
pompuja baloniki dla wszystkich z okazji 20lecia wiec cierpliwosci
pewnie urodziny settlersów organizują jutro
Nie wiem czy prowadziłeś kiedyś tego typu konserwację? W czasie takiej konserwacji nie wyszukuje się błędów w oprogramowaniu (tutaj gry), i nie testuje jego poprawności, co najwyżej wgrywa się "gotowce" uprzednio przygotowane, sprawdzone i przetestowane (po to m.in. BB ma specjalne serwery testowe, do korzystania z których zachęca). Konserwacja służy utrzymaniu sprawności (hard i soft) technicznej serwerów i jest zbiorem procedur, których czas wykonania z duża precyzją można przewidzieć, zwłaszcza gdy jest robiona już n-ty raz z rzędu...
Ja miałem C64 ale settlersy zacząlem grać później. Pamiętam jak tam kiedyś ktoś mi dał pirata The Settlers III i był bug, ze jak gostek odlewał sztabkę żelaza, to wyciągał z formy świnie... Przeszedłem wtedy wszystkie kampanie bez możliwości odlewania żelaza :p
u MNIE TĘŻ LIPA.GODZ 10:30 A TU DALEJ NIC!!!
10.32 i dalej nie mozna i co??????????
Ma ktoś pojęcie o której będzie można zagrać??
jest 10.32 i nic:rolleyes:
Dzisiaj.
hmmm lordzie to nie ma nic do rzeczy mody działają na zasadzie wolontariatu i nie maja żadnego prawa głosu są zwykłymi graczami jak my
Nawet w grywaniu może błąd jakiś wpaść
No mam nadzieję, że się jakoś zrewanżują, bo wszystkie studnie już pewnie wyschły a pola się wyczerpały, nie mówiąc o kopalniach, dobrze, że kopalnie złota zastopowałem :)
Jak już wcześniej pisałem są 2 konserwy... Dziś i jutro :]
Info:
http://www.thesettlersonline.com/en/homepage
hahah i 50 stalówek
Ciekawe ile bedzie postow do czasu wlaczenia gry na wszystkich serwerach?:)
A ja sobie własnie wyobraziłam support zawalony formularzami na temat przedłużonej konserwy. A potem narzekania na opóźnienia w odpowiadaniu :).
wychodzi na to że kleiki można kupić ale grac już nie za bardzo :)
Bo ludzie nie mają co robić tylko pisać do supportu. :>
Ach na amidze to byly czasu .Malutkie ludziki biegaly i nikt ich nie zatrzymywal.....mozna bylo przyspieszyc czas chyba f10 i bylo banalnie zajefajnie:))))ale sie rozmazylam:)))
Akcja - Konserwa
Reakcja - zatrzymać kopalnie złota.
Proste.
wiesz niektórzy dla samej przyjemnosci posiadania władzy i leczenia swoich malutkich kompleksików :D
przeciez tutaj jest lepsza zabawa jak w samej grze, co wy narzekacie?
Powiedział ktoś kto w 2 postach tylko mnie obraził. Wybacz nie będę się zniżał do Twojego poziomu i nie podejmę dyskusji na to kto jest głupszy bo zapewne mnie na tym poziomie pokonasz doświadczeniem.
violkademolka:
http://www.puremachinecode.co.uk/gal...serialNumber=3
:D :D
ale mogło by się samo :D:d jeszcze odświeżać :D
Dlaczego nikt już nic nie pisze ? Grę oddali ?? :)
10:39
też mi się wydaje że na C64 ni było... Ja w pierwszą część grałem na Amiga 1200
Działa
działa już