zbufujcie support bo nie ogarnia :)
Wersja do druku
zbufujcie support bo nie ogarnia :)
Chciałbym prosić moda czy administrację o zadośćuczynienie za te problemy techniczne w formie kryształów, min. 5 latających osadników, kilku koszy egzotycznych i opactwa za darmo. W końcu tyle kasy wydałem na te klejnoty, że coś mi się tez należy za te problemy, prawda BBxaar?
BBxaar jeśli nie zobaczę jakiejś rekompensaty za to, nie ujrzysz ode mnie nawet grosza.
Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych tą grą.
cornflakes nic mi już nie mów,nie mogę pojąć jak można tak długo lecieć w kulki i wciąż wciskać ten sam kit,rzekomo mają kolejne genialne rozwiązanie problemów a kij wie na co czekają zamiast od razu zamknąć serwer i je wprowadzić,pewnie po całkowitym wycofaniu eventu trochę się polepszy i powiedzą,że to zasługa tegoż właśnie rozwiązanie a po kilku dniach wszystko wróci do normy czyli do stanu z dnia chociażby dzisiejszego
Ja próbuję zalogować się od 2 godzin. Jakieś 2 tygodnie temu było super, codziennie logowałem się za pierwszym razem, w ogóle nie rozłączało ani nic więc nie wiem co się nagle zmieniło, myślałem, że już będzie spokój.
Ale mam taką propozycję dla adminów: może by tak zrobić jakiś konkurs, żeby część osób przeniosła się na inne serwery? Jest jeszcze wiele osób bez gildii na tym serwerze i myślę, że za jakąś drobną nagrodą przeniosą się dobrowolnie na inne serwery tym samym odciążając obecny serwer i może problem się sam rozwiąże.
gra jakby zaczela chodzic przynajmniej u mnie,lecz uporem maniaka bede powtarzal,ze tylko dlatego,iz mniej w tej chwili jest zalogowanych graczy!zwroccie uwage jesli macie duzo znajomych kiedy zaczynaja sie problemy....u mnie zazwyczaj kiedy pojawiaja sie masowo zielone kropki na awatarach :)
u mnie gra działa ale tylko moja wyspa,koszy dalej nie mogę wymienić bo do nikogo mnie nie wpuszcza
Jeśli chodzi o zielone kropki na awatarach to nie widać ich u członków gildii, którzy nie są jednocześnie w znajomych - tak popsuli od momentu jak wyłączyli event ME.
Jeśli natomiast chodzi o przeciążenie serwerów to szczerze zaczynam w to wątpić. Kiedyś jak wchodziłam rano (ok. 7) i w nocy (ok. 24) to gra chodziła dobrze - bo niby mniej graczy i serwer nie przeciążony. A teraz jest po północy i co? Albo stoi na kolejce logowania, albo wyrzuca i tak cały czas. Wczoraj w nocy też to samo się działo, więc czy na pewno powodem jest tutaj przeciążony serwer? Takie tłumy tu po nocach i nad ranem siedzą? Nie sądzę. Mogliby to w końcu naprawić bo to już żenujące się robi...
Se jaja robią straciłem 120K,57Ku Lag był jak 5 minut długi gienek po rozpoczęciu ataku na przedostatni obóz w wiktorze pojawił się dopiero przed własnym obozem jak wracał,to jak miałem zawrócić po walce ;/A ten mi tu jakieś herezje pisze i weź się nie denerwuj.
Z powodu dziwnych zmian w regulaminie część postu usunięto.
Sprawa została załatwiona pozytywnie ale nie powiem się zdenerwowałem :)
a juz myślałam że będzie dobrze powracający koszmar znów wywala ...
No kurde wczoraj masakra z koszami ledwo zdążyłem polowe wymienić, dobrze ze kolega z guild mi pomógł z reszta a dzisiaj to samo laguje masakrycznie na otwarcie wiadomości czekam 20-30 S a czasem dłużej - ale to i tak szczęście ze nie widzę obrazka zaloguj się ponownie co 2 min tylko co 6 ~~
MASAKRA :/
wylaczcie to gowno i zrobcie cos bo masakra jest!!!!!!!!
dodam swoje 2 grosze
po konserwacji wywaliło jak na razie 4 razy,
jeden raz przed chwila a pozostałe 3 wczoraj w nocy między 22 a 24
aktualizacja
WYWALIŁO MNIE PONOWNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo wejście na skrzynkę odbiorczą i próba przeczytania jakiejkolwiek wiadomości (oferta, raport z bitwy) kończy się wyrzuceniem. Chwilę wcześniej miałem jeszcze możliwość przeczytania wiadomości, gdy kliknąłem po około 10 sekundach się wiadomość wyświetliła (ale co to za lag?).
Cały czas wywala po wejściu do przygody... ciekawe czy zdążę ją ukończyć...
wydaje mi sie ze tylko niektórzy maja problemy... OD czego to zależy ? jakaś odp BB kiedyś by się przydała
DO gry da się wejść, a jakże...na 15 sekund...udało mi się 4 pola po jednym za każdym wejściem odbudować...
Wywala mnie non stop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo to nowa konkurencja: kto szybciej! - Taka przygoda :D heheh
Teraz 6 koszy się udało zrobić :)
Maskara...o so chozi???
Czy to testy przed-konserwacyjne???
To robi sie nudne......Ciagle to samo.....za diamenty trzeba placic,ale zeby gra szla po zalogowaniu bez wywalania to jest ciezko zrobic....ale kase sciagac to nie jest ciezko.....
znów sa problemy na nowej ziemi, nie można wejść do gry, a jak sie uda to po minucie każe odświeżyć stronę i znów od nowa sie ładuje i tak w kółko, tak samo z przygodą jest, że jak po wielu próbach uda się wejsc na dłuzej do gry to i tak na przygode nie mozna;/ jak tak dalej będzie to ludzie przestaną grać,
wywala z gry po kilku sekundach, logowanie się co parę minut jest słabe,
sprawdzane na:
Operze, IE, Chrome
Neostrada, Inea
6Mb/s, 100Mb/s
pingi rzędu 3ms<->30ms
więc to problem z grą, nawet nie mam jak wydać zakupionych diamentów :P
ludzie wezcie sie wkoncu do roboty,a nie siedzicie i pirdzicie w te wasze stolki i popijacie kawusie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam to samo co osoba wyżej, 10 sek gru i crash, żal co z tą grą się dzieje!!!
Kenia ta gra będzie miała dopisek beta do samego końca.
Z takim założeniem że są poprawki to każda gra na świecie dotąd wydana jest beta bo do każdej może wyjść poprawka.
Dziwi mnie to że to dotyczy tylko serwera pierwszego jak by się różniły między sobą bo nie sądzę żeby była różnica w samej grze a pewnie sprzęt niedomaga.
Nie ma tak słabych informatyków na świecie aby ponad miesiąc usuwać usterkę więc to pewnie wina sprzętowa na którą nie chcą kłaść więcej funduszy.
Siedze od godziny i tylko klikam: "Odśwież" i "Graj"...raz mi się udało 5x w ciągu minuty, znajdzie się ktoś szybszy?
Nagroda za wykonanie przygody na razie nieznana-przygoda w fazie testów.
i znow jazda, wczoraj o polnocy sie zaczelo a teraz wywala co 20 sekund, szlag mnie juz trafia
Wszystkich użyszkodników CTRL+C, przejść na inny serwer i CTRL+V. To takie trudne? ;-)
Czy Jest tutaj Ktoś kompetentny, Kto potrafi napisać jak długo jeszcze potrwa ten śmietnik?! W obecnej formie, gra niema najmniejszego sensu. Wstyd i żenada, że Firma z taką renomą, nie potrafi od blisko 2 miesięcy poradzić sobie z tym samym problemem. Wstyd jest mnie, że poleciłem tę grę kilku znajomym :(
Xaar piszesz w grze czego tu sie nie odezwiesz --nie zjadamy ludzi
[10:00] [FX] Azagaroth: dajcie może możliwość migracji na iiny serwer xaar - podobno tem nie ma problemów jak na tym :)
[10:00] BB_xaar: Azagaroth, taka opcja prawdopodobnie sie pojawi w przyszlosci
ten nasz serwer ma jednak swoje uroki. JEST JEDYNYM TAKIM NA CAŁYM ŚWIECIE. Dzisiaj są np. nowe przygody :
1. Odbudowanie pola w 3 ruchach - nagroda 15 sek w grze
2. Wysłanie geologa - za udaną procedurę nagroda 10 sek w grze
3. Danie kosza - o to już jest przygoda lvl9 na 4 graczy - to ze 200 granitu bedzie.
tylko się pośmiać bo poważnie to nie ma z kim rozmawiać , bo nas się boją czy co ??--musze uważać na te zapytania bo bede miał bana :P
no i za to ze nam sie cos nie podoba mamy szlaban na wejscie do gry
jak juz w ramach jakiejs laski nas wpuszcza ,to kolejny szlaban na wyjscie z wioski
nie wspominajac juz o tym ze swoja mozemy tylko poogladac ;P
Szlak mnie trafia na tą grę, jestem w grze najdłużej 1minutę potem wyrzuca nic nie idzie zrobić. Nie mogę przydzielić przyjacielowi przygody. Normalnie należałby się zwrot zainwestowanych środków za ten bubel. Czy to aż tyle kosztuje aby przeprowadzić się na lepszy serwer? Zapewne środki zwróciłby się w szybko a tak gra traci graczy i opinię.
Szybko to się skończy jak dalej BB będzie postępować tak jak dotychczas.
Widzę że dzisiaj też sobie nie pogram :( no i dobrze nie ma gry nie trzeba dokupywać klejnotów :) pozdrawiam osoby odpowiadające za stabilność gry