-
"Połączenie nie powiodło się
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online"
I tak mam dzis caly dzien... a akurat dziś miałem dostać klejnoty za całotygodniowe logowanie..... k-mać....
-
Gra pozostanie offline do czasu zakończenia jutrzejszej konserwacji. Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za cierpliwość. Takie info z fb żebyście nie płakali całą noc że zalogować się nie da :P
-
Niedziała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
-
jak można planować kiedy ktoś nie daje rady z konserwą przed jej rozpczęciem
-
5 lat logowania dzień w dzień i co? TSO mnie złamało ehhh
-
Wczorajszy dzień mnie przekonał, że można żyć bez settlersów...... że mogę sobie odpuścić tę grę. Codzienne walenie w drwali. Żeby co? Żeby być jeden nieznaczący poziom wyżej? Chyba mam dość settlersów..... dziękuję TSO
-
No i d*pa blada! Minęło już 24 h a gra nadal nie działa. Dzisiaj można się było zalogować ale przy próbie zagrania znów komunikat o przerwie technicznej, która "Zwykle trwa ona mniej niż dwanaście godzin" To jest już lekceważenie graczy. Czas porzucić tę witrynę i poszukać czegoś poważnego!
-
Witam,ciekawa jestem,czy takie same problemy maja gracze z innych państw,ale trudności z zalogowaniem "przerwa techniczna" trwająca od wczoraj rana to chyba duże nieporozumienie .Pozdrawiam i życzę wielkiej cierpliwości.
-
Panowie o co chodzi? Mieszkam w DE od wczoraj nie mogę grać, załamka!!!!
-
U mnie też nie działa. Nie można się zalogować od wczoraj a planowana przerwa techniczna jest zaplanowana dopiero od dzisiaj.