-
Co trzeba zrobić aby wejść do gry - zalogowałem się, jest tabliczka z zielonym ptaszkiem i widzę wszystko na wyspie - a klikając na zielony ptaszek nic się nie dzieje. Data dzisiejsza 19.102016 od godziny 8.00 do tej pory czyli 14.09 cały czas to samo
i dalej cisza mimo pisania na napisany adres
-
Używam firefoxa, i mam dokładnie to samo od dokładnie DZISIAJ. tj. 19.10.2016. A problem wystąpił po tym jak system win10 zainstalował jakąś aktualizacje.
-
czyszczenie cookies w mozzilli tez nie pomaga; ale wałek
robią coś? żadnej informacji na głównej stronie......
-
Ten sam problem w Firefoxie od wczoraj. Ehhhh....
-
jeszcze dzisiaj około 7 rano logowałam się, a już w południe kiszka-kaszana, gra padła...
-
Wg. mnie problem jest w kodzie gry. Wczoraj wszystko mi działało, dzisiaj na FF ładuje tylko główny ekran i nie można nic zrobić, a flash obciąża procesor (na tyle, na ile system pozwala per wątek). Nie było żadnych aktualizacji (przeglądarka, flash, system). Na innych przeglądarkach (ie, edge, chrome) gra działa, ale mocno obciąża procesor, tak jakby gdzieś była nieskończona pętla.
-
W dalszym ciągu gra nie działa.Dlaczego nie ma żadnej informacji? żadnego wyjaśnienia?
-
Dziwne jest to, że około godziny 12 można było bez problemu grać przez FF.
Teraz nie można już nic zrobić, gra staje na oknie eventowym.
-
Witam.
U mnie niestety to samo - na FF wisi.
Czyszczenie ciasteczek i cache nie pomaga. A na chromie to tak muli, że aż mi niedobrze.
Drugi problem, który się pojawił to "padający" serwer czatu. W minutę po zalogowaniu - serwer czatu się rozłącza, "mrozi" wszystko (cały komp aż dymi) i próbuje się od nowa zalogować... ale najczęściej bez zakładki handlu, która pojawia się po kilu minutach. Oczywiście w tym czasie wszystko sobie stoi (a raczej wisi, bo nawet nie ma animacji pracy budynków.
Problem z czatem występuje u mnie zarówno w windows7 jak i na linuxie (tutaj nawet miałam reinstal systemu na inny - nie pomogło), zarówno w firefoksie jak i chrome.
Tak więc dołączam się do pytań - kiedy zostanie to naprawione.
-
Czy ktoś z BB mógłby wreszcie coś napisać? Penelopo czuj się wywołana.