-
Drodzy Gracze,
o obecnie występujących utrudnieniach już wiemy - dziękujemy za zgłoszenia.
Dział techniczny analizuje całą sytuację.
Gdy pojawią się dalsze informacje, dam znać.
Aktualizacja
Utrudnienia występujące w grze nie powinny już się pojawiać.
BB_xaar
Gratuluję poziomu humoru
-
Nie wychodź. Ja wyszłam, bo chciałam zrobić relog, bo się poczta zawiesiła, i nie mogłam zaakceptować zapki do Łupieżców. Było to ok 2 godz. temu. Do tej pory nie mogę wejść, a przygoda wisi... Mam nadzieję, że znajomi mi to wybaczą :)
-
jak to jest,ze część osób normalnie się loguje...a ja już od ponad godziny walczę? o co chodzi??
-
krótko mówiąc, totalna kompromitacja:( jak zwykle zresztą
-
Mąż gra w FoE i pół dnia się nabija z TSO ze mam grę na wypasie i pewnie taki bałagan na wyspie ze serwis sprzątający wpuścili i robią mi porządek...
-
Faktem jest ,ze powoli wszyscy odchodzą z TSO....Poznańczyk też już się pożegnał:(((
-
Zaraz mnie k u r.....ca trafi piece mennice kopy zaciag premka wszystko poszlo w p z .... UU !!!!!!!!!!!!1 Co za k u r.....a KUPA !!!!
-
NORMALNI MAJA WSZYSTKICH W DUPIE !!! i siedza Cicho jak stado BARANOW !!!!!!!!!!!!!!
-
Dziękuję bardzo, moja cierpliwość się skończyła. Powodzenia dla wszystkich, którzy jeszcze mają nadzieję...
-
Od wczoraj zamek fasole przerabia na lodygi ale k.... w plecy jestem, j... gamonie, ciekawe kto mi to teraz zwroci!