a ja sie teraz nie moge zalogowac. Mam komunikat "W tym obszarze wystapil blad. Prosimy sprobowac ponownie". No i lipa :(
Wersja do druku
a ja sie teraz nie moge zalogowac. Mam komunikat "W tym obszarze wystapil blad. Prosimy sprobowac ponownie". No i lipa :(
No i znowu to samo u mnie ~!!!
NAPRAWICIE TO KIEDYŚ ????
Ile jeszcze trzeba za ten ...... płacić żebyście wzięli się do roboty ! ? !?
Ponad 2h prób zalogowania i w końcu upragniony sukces jestem online. I proszę nie mówcie, że to wina komputera, modemu, łącza, przeglądarki, ciasteczek, itd. itp. Bo takich osób jak ja jest dużo więcej.
Zagadka: co ma wspólnego TSO i pchła?
Odp: jedno i drugie zeszło na psy
Masakra z logowaniem przez cały dzień :(
Obecnie od ponad godziny nie mogę się zalogować.
Od kilku dni natomiast sporo błędów utrudniających grę np.: resetują się różne polecenia, premie się nie dodają szczególnie dawane znajomemu itd.
kpina jakaś
najpierw nie da sie zalogować, a bez tego nie da się pisać nawet na forum
a teraz połaczenie z serwerem zrywa się po wejściu na wyspe
dlaczego nie morzna się zalogować mam premium a wy już drugi raz w ciągu tygodnie jajka se robicie
jestem już zalogowany i kicha na wyspie :(
Same skały, drzewka i drogi :(
Co sie dzieje - może ktoś wytłumaczyć ?
kurcze od trzech godzin pruboje się zalogować co wy tam robicie za co wam placimy>
ja tez niemoge sie zalogowac od 45 min a najgorsze jest to ze kolesiowi blokuje slota albo siewkurzy i zakonczy przygode i strace 1k fasolek i trace cenne godz z premium a o to dowod http://scr.hu/1f3o/9lb7r
Po raz kolejny niespodzianka na weekend. Tym razem jednak gracze zaktualizowali flascha (bynajmniej ja) a czy TSO zaktualizowało ?