Wszystko pięknie, tylko jak nad każdą górą/kamykiem będą się takie tarczki pojawiać, to wyszukiwanie wrednie ukrytych kolekcji będzie jeszcze bardziej wkurzające...
Wersja do druku
Wszystko pięknie, tylko jak nad każdą górą/kamykiem będą się takie tarczki pojawiać, to wyszukiwanie wrednie ukrytych kolekcji będzie jeszcze bardziej wkurzające...
Z drzewami to miałem pomysł i nawet wrzuciłem go do odpowiedniego działu pomysłów i sugestii. Dobrym by było rozwiązanie jak w Settlersach II, III, IV gdzie Leśnik i Drwal mieli ograniczony zasięg w obrębie którego mogli wykonywać swoje działania. Niestety większość ankietowanych graczy oblała ciepłym moczem ten pomysł.
Zajefanisty pomysł. Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami...
Tu też jestem za, ale dla dobra BB ta umiejętność powinna być dostępna TYLKO za klejnoty (oczywiście raz kupiona zostaje na stałe).Cytat:
[...]Nie lepiej dać na stałe taką możliwość np. geologom? Z tym, że np. zużywaliby do tego dużą ilość saletry i/lub prochu?
Mi się pomysł z usuwaniem skał całkowicie nie podoba !, co mi da usunięcie kilku górek ??? Według mnie o wiele wiele lepiej byłoby gdyby była możliwość usuwania drzew, większości z nich nie wykorzystujemy, a rosną na całej wyspie i zajmują sporo miejsca, wycinka drzew byłaby lepsza
A dla mnie pomysł jest ok, ale bardziej przydała by się "łopata" na pojedyncze kępki traw, które bardziej przeszkadzają w planowaniu rozkładu wioski :) i przedmóca też ma racje z pojedynczymi drzewami...
Pmysl bardzo dobry, jednak wiekszym od skal problemem sa drzewa, ktore bardzo zaburzaja ulozenie budynkow na wyspie -wiec skaly, gory - OK, ale zrobcie cos jeszcze z drzewami i to najlepiej od razu przy tym rozwiazaniu:)
Ją mam proste pytanie do Xaara o ile to nie jest wielka tajemnica, ile max. miejsc będzie można w ten sposób odzyskać?
m_ic_ha_l, oferta dla gildii (Targowisko gildii) zostanie zaktualizowana wraz z Halloween - tak wygląda obecny plan.
Grz3s, wyburzenie skał, do których są "dołączone" złoża, nie będzie możliwe.
krzyssa, niestety nie znam konkretnych cyferek. Przed wprowadzeniem nowości na PL, zazwyczaj trafia ona wcześniej na serwer testowy - gdy tylko to nastąpi, będziecie mogli samodzielnie ocenić przydatność nowego rozwiązania. :)
wszystko super, rozumiem graczy którym marzy się walec i którzy chętnie by zrównali wszystko by móc postawić kolejny budynek, jak dla mnie możliwość usunięcia kilku pagórków jest dobrym rozwiązaniem - ale możliwość wykarczowania pniaków po wyciętych drzewach jest dużo bardziej potrzebna, można by wykorzystać przedmioty kolekcjonerskie do stworzenia takiej premii - karczownik - to jest to czego potrzebuję najbardziej!