U mnie naprawione w terminie jak bb obiecało, ale, że już miałem "obszar serwera uszkodzony" na 2 dni, to może część tamtego skryptu działa i na to
Wersja do druku
U mnie naprawione w terminie jak bb obiecało, ale, że już miałem "obszar serwera uszkodzony" na 2 dni, to może część tamtego skryptu działa i na to
Problem z "Długimi łukami" zostanie naprawiony wraz z wprowadzeniem Halloween - 10 października 2013. :)
oj Xaar oby, bo już się poddałam i nie gram 2 dzień bo się nie da:(
obiecanki cacanki dalej wyskakuje!!!!
Niestety u mnie też dalej to samo , żadnej poprawy :(
Przekazałem informację dalej... gdy otrzymam więcej danych na ten temat, dam znać.
i jak będzie z tym zadaniem? bo tak na dluższą metę grać się nie da
Witam szanowne grono graczy!
Chciałbym opowiedzieć o swoim problemie z zadaniem 'Długie łuki'.
Wszystko było fajnie, cacy, nic nie wyskakiwało, dopóki nie zbudowałem chaty łukmistrza od długich łuków.
Wcześniej go nie miałem, a że kupiłem wolne patenty i chcę mieć na wyspie przynajmniej 1 budynek każdego producenta zasobu, broni, jadła etc. więc postanowiłem zbudować chatę łukmistrza od długich łuków. Zaraz po wybudowaniu zaczął się koszmar z wykonanym zadaniem 'Długie łuki', jak u pozostałych graczy.
Liczę, a wręcz modlę się o szybkie naprawienie tego błędu.
Pozdrawiam i szcześć Boże życzę!
DoZmiany91, zgłoś się proszę do Supportu ws. zmiany nicka - poprzedni był nieodpowiedni.
Natomiast jeśli chodzi o problem "Długich łuków":
utrudnienie to nie występuje już na nowych kontach, jednak część "starszych" kont nadal ma ten problem. Trwają prace nad skryptem, który podczas najbliższej konserwacji powinien usunąć to utrudnienie (ciągle wyskakujące zadanie).