-
Na miejscu osób, które zakupiły za prawdziwe pieniądze elementy do gry (klejnoty, a następnie np. surowce, przedmioty itd.) rozważyłbym zgłaszanie tego typu problemów i realnych strat oraz poczucia wprowadzenia w błąd do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta. Zresztą w moim przekonaniu, warto by też się zastanowić, czy niektóre przedmioty u kupca są niewłaściwie opisane i mogą wprowadzać w błąd? W momencie zakupu czegoś za pieniądze zawierana jest umowa kupna-sprzedaży. Wbrew temu co sądzi część konsumentów (klientów) do umowy kupna-sprzedaży nie trzeba mieć paragonu. Zgłoszenie nic nie kosztuje, można to zrobić nawet przez internet, bo akurat Urząd ten działa świetnie i odpisuje na każde zgłoszenie! Adres: http://uokik.gov.pl/
-
Super dziś mi wyłączyli czata i nie wiem czy dostałem bana czy co? Zostawiłem gre na 10 min po powrocie już nie bylo czatu ani żadnej informacji w tej sprawie.
-
Jeśli ktoś ma wątpliwości co do tego jak funkcjonuje dany przedmiot ze Sklepu, zawsze może zgłosić się z prośbą o doprecyzowanie działania, wystarczy napisać do Supportu.
Themostinfamous, o ile dobrze kojarzę, to sytuacja z Twoim "wyłączeniem czatu" została już wyjaśniona - prosiłbym, by w przyszłości pisać bezpośrednio do Supportu. Pozostali użytkownicy nie są w stanie określić czy to błąd techniczny czy blokada dostępu do czatu.
Dodatkowa informacja: jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, sytuacja z lagami poprawi się już niedługo. Pewnie spora część z Was pomyśli, że o tym "niedługo" piszę już od kilku tygodni/miesięcy, więc podam konkretną datę: 15 listopada. Proszę jednak nie traktować tej daty jako terminu potwierdzonego w 100% - gdy pojawi się więcej informacji na ten temat, od razu Was o tym poinformuję.
-
Generalnie zdaje się że w nocy weszła kolejna łatka , patch, poprawka, ponieważ dzisiaj
1. Wielu osobom poznikała zawartość księgi zadań
2. Nie można się zalogować do przygody, wejść na wyspę przygody
Obawiam się, że moje pytanie sprzed tygodnia, "Dlaczego każda kolejna poprawka wywołuje kolejne, dużo bardziej uciążliwe błędy" okazuje się być niestety bolesną prawdą.
-
Tak de_vile pisanie do suportu już nic nie daje.
Gra nawet chyba nie była dopracowana od samego początku bo jak zwiększyła się liczba graczy to zaczynają się problemy.
Dzisiaj to nawet nie można się zalogować włączy mapę całą zieloną i koniec.
A co robią programiści w tej kwestii wprowadzają kolejną przerwę konserwacyjną z której i tak nic nie ma.
-
Teraz zostało tylko forum bo do gry też sie dostac nie mozna
-
Ja się zalogowałem 2 minuty temu faja, więc login raczej nie leży. Spróbuj jeszcze raz.
-
Fever, jak ja bardzo chciałbym nie mieć tym razem racji ... jak ja bardzo chciałbym, żebym, pisząc słowa " Dlaczego każda poprawka powoduje kolejne gigantyczne błędy? " , się mylił , echh.
-
Też bym chciał de_vile :D Za mało klejnotów kupujemy i nie ma $ na naprawy :D
-
Wśród swojej lity problemów technicznych zapomniałem o 3 kolejnych :
1. Banalny wykrzyknik na białym zamku - ktoś zapomniał ze ten budynek jest nie tylko obozem bandytów ale również nagrodą z przygody i teraz każdemu, kto go posiada miga wykrzyknik, że mu się uda go zdobić ;)
2. Biały zamek który jest nagrodą z przygody podobnie jak mroczna twierdza i inne , niestety nie może byś sprzedany.
3. Nie można normalnie nabyć przygody "matczyna miłość" oraz "starzy przyjaciele", wobec czego również ktoś zapomniał o możliwości sprzedania/kupienia ich.