hehe spoko za duzo piszecie jak wejdzie PVP to juz wiem kto bedzie miał duzo monet:)
Wersja do druku
hehe spoko za duzo piszecie jak wejdzie PVP to juz wiem kto bedzie miał duzo monet:)
Czemu mnie nie dziwi dziecinny ton i zachowanie? Z pewnymi osobami nie idize się dogadać. Pełne zrozumienie dla Poczesa. A Poganiacz, Cesarzowa i reszta pomagierów, podnosi sobie ego, atakując błotem jak wataha prosiaków zgniłe ziemniaki na polu. Niski poziom. Gildia napewno nie straci na ich braku.
Mario, nie miej mi za złe, ale dziecinne to jest wypisywanie tych wszystkich sprzętów jakie zgromadziłeś w domu, wychodzi na to, ze mikrofalówki, lodówki i pralki nie posiadasz. I uwierz, my się znamy, mamy ze sobą kontakt, ba widujemy się nawet, więc nikt sobie ego podnosić nie musi, bo ma wysokie. A wiesz, że każdy sądzi wg siebie, więc w sumie dobrze, że nam o swoich kompleksach opowiedziałeś. Napisz jeszcze dwa posty, może Cie nawet poczes przywróci w swoje podwoje, bo coś ci chyba niemrawo idzie na własnej działalności:P
Przykro słyszeć, że ambicje i hooby u Ciebie zanikło. Poza tym nic akurat do Ciebie nie miałem i nie wiem po co Ci ten spam złożony przypuszczeń.
Może jakbym to wrzucił w jakiś translator to bym rozkminił co napisałeś, ale i tak nie wiem jaki język źródłowy ustawić, więc sobie daruję te dywagacje - nie mój poziom, nie znam się ani na hoobach, ani tym bardziej na prosiakach na polu z kartoflami. ;)
Polecam więcej czytać, a mnie czasu spedzać przed komputerem.
Podaj w takim razie co trzeba przeczytać, żeby pojąć co to hooby, może też się czegoś nauczę ;)
No właśnie, jedyne co Ci pozostało to poszukiwanie literówek ;) Śmieszne ;) Żegnam.
No wreszcie - już myślałem, że jesteś beznadziejnie niedomyślny i nigdy nie zrozumiesz, ze nie mam o czym z Tobą gadać :)