bb_xaar widzę, że to ta obiecana poprawa? Powinni was wszystkich pozwalniać i zatrudnić kompetentne osoby które chociaż potrafią przyznać się do błędu i nie kompromitują się durnymi wpisami "wyczyść ciasteczka". Tradycyjnie znów wywala.
Wersja do druku
bb_xaar widzę, że to ta obiecana poprawa? Powinni was wszystkich pozwalniać i zatrudnić kompetentne osoby które chociaż potrafią przyznać się do błędu i nie kompromitują się durnymi wpisami "wyczyść ciasteczka". Tradycyjnie znów wywala.
W(ch)óju BubelByte_xaar może by tak zrobić dodatkową przerwę "konserwacyjną" ???!!!
a jak to nie pomoże to.....może wypierdzielić tę grę w chój ??!! z przeglądarek !!!
odezwiesz się Jaśnie Wysokość Xaar???
a może jakiś tzw modek się odezwie... skoro bubelxaarowi odwagi brakuje??!!
olewa nas od rana, tchórz nawet przepraszam nie powiedział woli jakieś posrane trailery wrzucać...
Nie rozumiem skąd w Was taka agresja - ok, też miałabym ochotę wejść do gry i spędzić tam trochę czasu, ale nie robię tego afery, że nie mogę. Gra jest (teoretycznie) darmowa - nie ma obowiązku ładowania w nią pieniędzy, jeżeli się nie ma lub nie chce. Sama kupiłam wersję pudełkową, żeby wnieść jakiś wkład finansowy i pomóc w utrzymaniu gry - wiadomo, że takie są oczekiwania firmy i jest to zrozumiałe, nikt nie będzie nic robił za darmo. Zresztą po to są reklamacje, który każdy gracz może złożyć, a które będą rozpatrywane indywidualnie - jeżeli ktoś traci na nieoczekiwanych przerwach w dostawie gry, to na pewno nie przejdzie to bez echa. Nie mamy do czynienia z jakiś noname, tylko porządną firmą, która nie pozwoli sobie na stratę klientów.
Poza tym jest ładna pogoda na dworze, wyjdzie na spacer i się wyluzujcie :)
znowu szlak trafi mecze i przygody , a czas leci -- a co do wrzucenia trailera to jest ze 2 minuty roboty
taa za 1h kończy mi się "mecz 3" armia wysłana ale nie zdążyłem ataku puścić... Miło
whój bubelbyte_xaar jest na długim wekendzie więc...zmian możemy się spodziewać... za tydzień!!! tylko czy wyjdą nam na dobre??
O ile problemy z grą to coś normalnego - nie da się tego uniknąć. O tyle brak jakiegokolwiek odzewu jest rzeczywiście frustrujący. Muszę zaraz wyjechać na 3 dni i nie będę miał dostępu do internetu, a przez to, że nie mogę zablokować kopalni i wytopu złota i mennicy będę one działać przez 3 dni bez buffów co spowoduje stratę conajmniej kilkuset monet. Nie mówiąc już o kopalni, która się zawali, a kosztuje horrendalnie dużo. Przerwa jest niezapowiedziana, więc powinna być szybka reakcja w takich wypadkach.
Vitae89 za nie dokończony mecz dostaniesz tylko mniej PD , ale czy go zaliczy to nie wiem mi został ponad jeden dzień "3 mecz" i ze dwa ataki