-
wczoraj zalogowałam się o północy, dzisiaj rano po 8 nie było problemu, niestety wywaliło mi internet i juz czekam w kolejce, niby nie jest długa (jestem 38) ale wydaje się stać w miejscu, czy trzeba grać tylko nocami i nad ranem a w dzień odsypiać, bez sensu :(
nie mogłam wczoraj również wbijać się na wyspy sąsiadów, żeby rzucać bufki, bo odrazu stanęło na "wczytywaniu wyspy" i dalej kompletnie nic...
jak to długo będzie trwało, bo tak dalej grać się nie da niestety, nie ma ze strony BB żadnego komunikatu, przeprosin, cokolwiek...
ehh, szkoda pisania
-
Jak mają tak bardzo przeładowane serwery niech zrobią wersje gry przeglądarkowej z możliwością ściągnięcia na dysk to by pomogło w kwestii przeładowania bo większość byśmy mieli na dysku swojego komputera. Są tego typu gry więc czemu nie settlers Pozdrawiam.
-
Katastrofa Coś się dzieje z logowaniem Kolejka logowania to prawie godzina !!!!!
-
I zaś się zaczyna, dobrze że do znajomych mam kontakt to od razu wszedłem do gry inaczej bym czekał dalej
-
a jak wejść przez znajomych Bo ja będę pół dnia czekał ?
-
normalnie ktoś na twoją wyspę musi wejść i wchodzisz bez problemu do gry. Czyżby tylko serwer Kolonia miał z tym problem bo tylko gracze się stąd wypowiadają, jeśli się mylę proszę o poprawienie
-
Kiedy to zostanie naprawione żeby nie trzeba było czekać pół dnia na zalogowanie ? Ktoś wie ?
-
No ale tak dalej być nie może. Ja nie mam kontaktu z nikim
-
A najciekawsze że kolejka zamiast się skracać to się wydłuża hehe
-
Ktoś dostał jakąś odpowiedzi od supportu już na temat problemów z logowaniem