Nasz problem został już naprawiony ( mój i BarniegoM)
Pozdrawiam ..
Wersja do druku
Nasz problem został już naprawiony ( mój i BarniegoM)
Pozdrawiam ..
nie moge wejść do gry. Mam komunikat:Obszar serwera uszkodzony: w tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować ponownie.
Wie ktoś o co chodzi ?
Bym cos napisala ale nie moge.. tu nic nie mozna
Ja mam teraz taki problem McMarcos. Ciekawe ile to potrwa?
qpon777 najprawdopodobniej w nocy działają w kwestii uszkodzonych obszarów. Dziś przypomniałem sobie, że jakiś czas temu ktoś z BB pisał o conocnym uruchamianiu skryptu odblokowującego strefy. Tak więc masz szansę odzyskać dostęp jutro z rana.
Pocieszający jest fakt, że wyspa była w czasie blokady jakby "zamrożona" i nie ma w efekcie dużych strat.
pozdrawiam
Masakra mozna wejsc o 7 rano ale juz o 9 znowu to samo. Wiecej moze pieniazkow na serwery mnie na reklame
Dziś po 8 normalnie można było wejść. Wczoraj wieczorem hm... od 20:30 czekałam w kolejce, jakies 1300 ludzi było... w międzyczasie robiłam coś innego na komputerze i ku mojemu zdziwieniu po ponad dwóch godzinach udało mi się wejść :D
Ja mogłam się wczoraj zalogować dopiero po północy - w ciągu dnia podejmowałam kilka prób, ale po dwugodzinnym lub dłuższym czekaniu kolejka po prostu stawała na ok.200 miejscu i dalej już nie ruszała. Cały dzień nerwów, wkurzania się, podczas gdy u brata grającego z tego samego IP i na tym samym serwerze ani razu nie wystąpiła kolejka logowania, a logował się kilka razy, dając możliwość sprawdzenia czy ja mogę się zalogować z jego komputera. To są jakieś żarty. A po północy musiałam czekać "tylko" 10 minut. Myślałam, że dziś rano wejdę po 11 i będzie po problemie, albo będzie jakiś oficjalny komunikat, co się dzieje, ale rozczarowałam się...
komunikatu nie będzie zdaniem supportu wszystko działa dobrze :) jak nawet nie raczyli poinformować, że aż takie cyrki będą z logowaniem, a wiadomo że oni dobrze o tym wiedzieli :)