To tak, gratuluje tym co nie znają angielskiego... A teraz jest wszystko jasne, to dobrze że szfa... tfu znaczy Miły kraj Niemiecki mają także problemy z serwerem ;) dzięki Nimpaea :>
Wersja do druku
To tak, gratuluje tym co nie znają angielskiego... A teraz jest wszystko jasne, to dobrze że szfa... tfu znaczy Miły kraj Niemiecki mają także problemy z serwerem ;) dzięki Nimpaea :>
1. logowanie to absurd, sorki ale zaczyna mnie juz odrzucac od tej gierki wlasnie przez takie beznadzienje podejscie do uzytkownika. Logowanie sie do gry to jakas porazka.
2. Czy kiedykolwiek mysleliscie o zaprzestaniu wersji beta i przejsciu na wersje finalna? czy moze beta jest podyktowana ograniczeniem waszej odpowiedzialnosci w stosunku do graczy ktorzy placa za to gowno (w koncu beta ma prawo sie skladac z powodu bugow).
3. Dlaczego od czasu pojawienia sie tej gry nie udalo sie nikomu rozwiazac problemu z lagami i wywalaniem z gry
4. problemy z serwerem? a kiedy takich w tej grze nie bylo?
po 2h gry wylogowałem się, po 20 minutach ponowne logowanie i o dziwo 10 sekund i weszło
Hm, a ja mam teraz kolejkę logowania 1 z 1 - mieli i mieli, po czym znowu wywala komunikat "obszar serwera uszkodzony".
Spoko - znalazłam rozwiązanie - zaczęłam grać na brytyjskim serwerze xD
Ja dzisiaj przez te lagi straciłem 250 K i 20 Ż na Banitach. Zreszta nie ja jedyny pewnie jestem poszkodowany bo takich ludzi jest pełno co robiło dzisiaj przygody.
ja straciłem tylko poczucie czasu i tony łez ze śmiechu, ale twoje straty są chyba większe ;p
jeśli strata była na bloku to jak dobrze pamiętam w poradnikach robienie bloków jest na własną odpowiedzialność bo mogą nie wyjść ;)
To aż 70 stron już tego narzekania, chyba wzięli to do siebie bo dziś wszystko działa poprawnie i logowanie jak i gienkowie
A co ze stratami z poprzednich dni?
Jak to mówią, niesmak pozostał.
Gizmo,nie ciesz sie tak bo jak sie wylogujesz to juz nie wejdziesz:D z rana da sie wejść później juz nie ;)