No mamy poniedziałek i dalej nie naprawione :(
Edit:
W ogóle to wiadomo czy jest planowane naprawienie naszego serwera na stałe? Czy będziemy tak się bawić co tydzień ze nie można grać?
Wersja do druku
No mamy poniedziałek i dalej nie naprawione :(
Edit:
W ogóle to wiadomo czy jest planowane naprawienie naszego serwera na stałe? Czy będziemy tak się bawić co tydzień ze nie można grać?
> czy jest planowane naprawienie naszego serwera na stałe
nie
> Czy będziemy tak się bawić co tydzień?
nie. zwiekszymy czestotliwosc i bedzie niedzialac co 2gi dzien
ja myślę o założeniu konta na jakimś ang serverze i będę dłubał od zera sobie... jakby się fajni ludkowie zebrali to by było warto
nie wysłałem jeszcze :) i tak nie miałem kiedy grać wczoraj
z ciekawości weszłam na "załoga forum" i sprawdziłam jak często ktoś z nich odpisuje i kiedy ostatni raz odpisał... no to szału nie ma :D ticketów nie czytają, na forum nie odpisują, oni może w ogóle nie wiedzą, że Dolina znowu padła xD
dlatego smsy muszę wysyłać :) a tak często zaglądają że jakieś boty im reklamy do innych "gier losowych" umieszczają i wiszą kilka dni
oddajcie kwiatki, premium i zasoby które nie są osiagalne jak gra nie działa
widzę , że weekend się skończył dla wszystkich, tylko nie dla osób odpowiedzialnych za naprawę gry...oni dalej w czarnej du..e :D:D także z poprawnym działaniem serwera można się pożegnać... a ewent ucieka...
Ciekawe, czy inne światy działają normalnie.
Na grupie na Fb piszą, że problem dotyczy tylko Doliny.
Tak, wszyscy, którzy od 1 lutego zgłaszają problemy są z Doliny.
ciekawe czym my się takiej rzeczy zasłużyliśmy że nas wyłączyli
Może tymi postami.... ;DD
Ja zawsze prawie mam zablokowane pisanie na forum, a dzis fart :)
z tym że te posty nie brały się z niczego
To jak bedziesz juz pisał sms może poproś kogos z adminów zeby tu zajrzał, odpisał moze i sie nie bał ze wiadro pomyj zostanie wylane ;)))) w koncu od czegos tu sa, zeby informowac graczy o błedach, awariach itd. Bo ile mozna odczytywac maili wyczysc ciasteczka :))))))))
Diano z Brodnicy... wyczyść ciasteczka i nie gwiazdorz :) ja już gram (na serwerze Newfoundland na angielskim serwerze ale zawsze) :)
blakud to nie jest rozwiązanie przejść na inny serwer :(
Na testowym też można pograć jak się nudzi od 1 lv
Ktoś potwierdził że otrzymali zgłoszenie? Czy nic się nie dzieje w temacie?
nadal nieczynne
Można na fb też pisać ale nie komentarze a wiadomości do nich i zasypać ich.
Jest odpowiedź na moją wiadomość
https://imgur.com/a/tTjI1Wc
https://imgur.com/a/tTjI1Wc
Podobnie na FB można znaleźć wpisy z teoriami spiskowymi o celowym działaniu kogoś z zewnątrz, hm jakoś mi się z automatu skojarzyło z mruczącym ;)
zaraz wszystko ruszy :)
Realista, skoro blakud dostał takie info sms'em
Ruszy ......
Chyba śnieg z dachu :D
wpierw musi napadać by mógł ruszyć