Support działa, na moją informację z niedzieli, że serwer padł odpisali dzisiaj o oczyszczeniu ciasteczek... pełna "profeska" :)
Wersja do druku
No i po evencie ... Teraz zobaczymy co na to BB :)
Jak to co - dostaniemy za kwiatka monetę. Chyba nikt nie liczy na przelicznik jak w sklepie na kryształy.
Mozna się spodziewać rekompensaty, jest szansa że dostaniemu np po 100 monet
czekam jeszcze jak już gra odpali , na powitanie Penelopy, "jak tam kochani"
jak dla mnie to był ostatni event i granie w ta grę jeśli po raz kolejny straty nie zostaną realnie zrekompensowane lub event nie zostanie przedłożony....zbyt wiele razy jako rozkazanie problemu jest tylko przywrócenie możliwości logowania i zero realnej rekompensaty i szansy na zaczęcie i zakończenie eventu normalnie
Samo przedłużenie eventu to też za mało. Przecież pola pracują od soboty 1:1.
Cała ta sytuacja to jakaś porażka
Na cześć BB - Hip Hip Hurrrra!!!! i odśpiewajmy sto lat, sto lat.... to im się event udał :D
Tak siedzę i gapie się na gościa z młotkiem
I powiem wam że podoba mi się z jakim zacięciem i skupieniem facio działa nad zlikwidowaniem problemu :):)
Jaka miarowość
No szacun :))))
ale genialny weekend, dzieki tej awarii popykałam w hogwart legacy - latanie na miotle i te sprawy:)
Komuś udało się zalogować? Bo u mnie dalej nie :/
Czy ktoś w ogóle pracuje w tej firmie / przy tej grze ? Na tickety Wam odpowiadają ?
Zastawiam się czy mają w ogóle backup tego serwera czy to już koniec gierki dla Doliny odkrywców
pracuja pracuja ale najpierw kawa musi byc , potem droga kawa itd az bedzie 18 i moze ruszy ale to wielkie MOZE
Na zgłoszenia odpowiadają standardowym tekstem o czyszczeniu ciasteczek... Nawet jak wyślecie, że Wam ukradziono konto, laptopa, kota to i tak dostaniecie info, że trzeba ciasteczka wyczyścić...
brak mozliwosci zalogowania
ja mowilem ze do 18 sie MOZE wyrobia i bedzie dzialac , bo do tej godziny pewnie pracuja . hakerzy w du...e kopana
dniówka się skończyła, zalogować nadal się nie można, czekamy co przyniesie jutro :D
No i event na bogato:) pora kończyć chyba tą grę :))
zalogowałem sie ale nic nie ma.. po evencie zamiecione
wszedłem do gry teraz, ale już po evencie , a i czat nie działa (tak z szybkich ogledzin)
Witam serdecznie,
gra już działa!
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
i rekompensata 3 x1 dzien premium... zabrakło mi słów.. ;-(
odpalcie sklep eventowy to wydamy kwiaty.. chociaż tyle
ok swietnie..... moze cos wiecej na temat nastepnych krokow w kwestii graczy ktorzy nie mieli mozliwosci kontynuować ow event i zakupic oferty u kupca??????? czekamy z nieciepliwoscia na info
gdzie są moje kwiatki ????
WTF! co za całkowity brak kompetencji u kogokolwiek z supportu.
Czy oni w ogóle się coś tam robią, poza ciągłym psuciem gry i zrzucaniem jeszcze swojej winy i niekompetencji na nas graczy?
3x1dzień premium to jakiś żart.
Po co był ten event skoro, nie można wykorzystać zebranych kwiatów?
TO jest wielkie KU...STWO ten cały ubisoft i ten support.
Miałem 12000 kwiatków. W sklepie 1000 kwiatków kosztowało 2190 klejnotów. razem wychodzi około 25 klejnotów. Przeliczając to zł to 400 zł. Rekompensata to *** plus 12 000 monet. I wy chcecie aby ktoś płacił za TAKĄ rozrywkę.
Gdzie jest przedłużenie eventu?
nie ma i nie będzie ;/ nie masz co się łudzić niestety kwiaty które zostały niewydane przepadły
to jest poprostu DRAŃSTWO do N-tej potegi :(((
15.1 OGRANICZENIE i WYŁĄCZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI
Użytkownik wyraźnie przyznaje, że korzysta z usług i gier na własne ryzyko.
Usługi są świadczone "w takim stanie w jakim są". Ubisoft nie czyni żadnych zobowiązań dotyczących skutków korzystania z usług w zakresie zgodności, dokładności, kompletność, wiarygodność. Ubisoft nie gwarantuje, że usługi i gry,w tym serwery i oprogramowania konieczne do ich funkcjonowania, będzie wolne od przerw lub błędów, wirusów lub innych szkodliwych elementów lub, że błędy, wirusy lub inne szkodliwe elementy będą poprawione. Wreszcie, Ubisoft nie gwarantuje, że informacje, treści lub elementy dostępne za pośrednictwem usług i gier są dokładne, kompletne i aktualne
(...) Użytkownik ponosi na zasadach ogólnych ryzyko związane z korzystaniem z usług. Ryzyko związane ze stratą czasu i wysiłku, utraty danych (szczególnie danych związanych z grą), błędy lub utratę informacji handlowych lub innych informacji wynikających z korzystania z usług i gier.