Dodałem do reguł, wyłączyłem antyvirus i dalej jest to samo.... WIN10 Home, Edge Chrome, konto lokalne :(
Wersja do druku
Witam. Po zainstalowaniu klienta w domyślnym folderze, wyskoczyło okienko, ale po kilku sekundach pojawił si e komunikat "brak odpowiedzi".
Screen:
http://c:bez tytułu.jpg
u mnie sie udalo zainstalowac i odpalic ale procedura byla dosc nieciekawa ->
mam nadzieje ze pomoze komus
wszedlem na glowna kliknalem graj - > pobralem klienta do folderu downloads (pobrane)
na antywirusie kliknalem ze to nie wirus...
kliknelem 2x na tym pliku ktory sie pobral
wyskoczylo powiadomienie z firewalla czy chce odblokowac...
potem wszedlem jescze raz na glowna
kliknalem graj
na gorze przy pasku adresu wyskoczyla informacja czy chcesz uruchomic uzywajac the settlers online.. kliknelem allow
i sie jakos odpalilo
Nie działą
Nie dziala i nie moge nic zrobic caly czas wychodzi pobierz gre
Pozdrawiam i chyba juz nie zagram
Nie działa brak odpowiedzi wisi na kilku przeglądarkach :(
A ponoć miała to być gra przeglądarkowa działająca na Operze, Firefoxie, Chromie i innych. A tu jakiś chłam i to od 18.12.2020 na dwa dni przed eventem :)
Brawo Ubisoft !!!
Nie działa, wysłałam maila na pomoc techniczną. Wyświetla się komunikat, żę nie można znaleźć zawartości początkowej dla tej aplikacji. To chyba koniec grania po 8 latach. Żaden ze mnie informatyk, sama tego nie naprawię. Pozdrówcie Doris i moją cudowną gildię. Żałuję, że takie gwno wyszło tuż przed eventem. Pozdr
cud !!!!!!!!!! ruszyło po 10 może 15 minutach jak zostawiłem kompa bez ruchu
bląd systemu , nie mozna uruchomić poniewaz na kompuuterze nie znaleziono api-ms-win-core-localizaton-l1-2-0.dll. sprobuj ponone zanstalować program
mam win 10 64 i tez nie działa
"Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows.
Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna, a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.
[ciach!!]
Gra przeglądarkowa buahahahha
Niby się ładuje, ale nie odpala gry. Info zglosić problem, dzięki bardzo...
A i jeszcze jak nie mogę się zalogować przez facebooka, a staram się bezpośredni..zapomniałem hasła , to jest infoże nie mogę wysłać linku do odzyskania hasła..
Rip
win 7 nie działa brak jakiegoś pliku szlak człowieka trafia jak zawsze przed ewentem kombinują
Nawet po wyłączeniu defendera i antywirusa nadal komunikat jak wyżej. żenada
Mnie się udało odpalić grę ale Pinky nie działa :(
myśleć i myśleć i wymyślić coś takiego, tragedia. Liczyłam na różne rozwiązania, ale to ...
ani przyjazne, ani pomocne, instalowanie czegoś dodatkowego
jedno okno, drugie okno, syf w systemie, odinstaluj, zainstaluj ...
Ludzie to ma być przyjemność - gra przeglądarkowa a nie instalowanie czegoś na kompie, i instruktarz dla poczatkujących informatyków z zadatkiem na permanentne zmiany
sądzę, że sporo osób podziękuje przy takim rozwiązaniu
odpalałam przeglądarkę i działało, a teraz ...... żeby się "pobawić" mam wykonywać jakieś dodatkowe "manipulacje",
szkoda tylko tak sporej ilości poświęconego czasu i jak dotąd fajnej zabawy
Ale komu się uda, to w grze czeka wiadomość od Penelopy:
https://ibb.co/vLHXJY8
https://ibb.co/vLHXJY8
:/
Nie działa ani gra "główna" ani testowa. Na obu mam ten sam komunikat:
"Your client could not be updated!
Please make sure to start the game via the website. Also make sure that you are still logged in. If the problem persists, please contact support."
Poza tym dziwne jest to, że do obu wersji jest ten sam instalator, a przynajmniej tak się wydaje.
Pozdrawiam.
mi też nie działa
A mi sie udalo wejść zebrac znajdki i wyslac geologow i wyszedlem z gry i na tym koniec, teraz juz mam chyba po graniu
po siedmiu latach chyba już czas przerwać przygodę i wrócić do diablo
brak słów LIPA
zawiesz a się przy odpalaniu
u mnie to samo. ale kiszka
Gra nie działa - nie ma możliwości powrotu do starej wersji ?
kliknę graj i przeskakuje znowu do pobierania
u mnie jest że wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows.
mam to samo
Bardzo wygodnie jest wdrożyć największą zmianę od początku istnienia w piątek po południu i na weekend wymiksować się z problemu :/
Po dodaniu do reguł też nie działa
Również miałem komunikat z updatem. Wstępnie pomogło wylogowanie i ponowne zalogowanie na konto. Teraz się ładuje - zobaczymy jak długo...
Próbowałem na innym koncie i laptopie... Identyczny sposób Ubisoft...
to na podstawie opisu serwera testowego, ale warto sprobowac zrobic to na live servers
Zrzut z forum niemieckiego, po przetłumaczeniu:
http://z3nfist.cba.pl/images/2020-12-18_184550.jpg
nie działa, kliknę graj i przeskakuje znowu do pobierania
dramat
ile nerwów się przez was traci....
gra ma relaksować a nie wkurzac sie ze wiecznie nie działa...
Wszystko jest jak w przewodniku do 9pkt tylko nie widac logowania ani harmana xD po kliknieciu graj mrugnie dwa razy przegladarka i tyle... trzeba bylo nam zostawic wybor logowania bo teraz jestesmy w czarnej ... choinki nie będzie xD