A co będzie z polami kwiatów? jak nie zalogujemy się w odpowiedniej chwili to one wyczerpią się? i ci wtedy? BB powinno dać wszystkim po 3 nawozy
Wersja do druku
A co będzie z polami kwiatów? jak nie zalogujemy się w odpowiedniej chwili to one wyczerpią się? i ci wtedy? BB powinno dać wszystkim po 3 nawozy
pisałam.. .zero odpowiedzi..komunikatu o przerwie technicznej też nie ma...nic nie robią z tym
Jak zawsze mają graczy głęboko w poważaniu :/
i nic tak bardzo irytującego w całej tej sytuacji nie ma jak fakt .... OLEWANIA nas graczy
ok zepsuło się , ok laguje, ok gra ma problemy techniczne....
ale do diabła gdzie jest BB i dlaczego nie wykazuje zainteresowania tematem ?! 2 dni bez żadnych wieści ?! nie wierze by ktoś od techników nie dał żadnych oznak co dalej i kiedy coś będą naprawiać...
hmmm ale za to jakie prezenty z okazji rocznicy :))))) porażka
komunikat o jakiś śmiesznych prezentach potrafili wstawić ale żeby napisać że przepraszają za problemy i poinformować do kiedy możemy się spodziewać " kaszanki" to już nie potrafią...dlatego się wkurzam..bo o 10 pisałam do suportu i też nadal zero odpowiedzi!
po tylu latach gry czas powiedzieć żegnam bo era settlersów się kończy lub już skończyła..... przykro
Chyba trzeba iść pograć w coś innego, na przygodę wejść się nie da a jak chce anulować to mi wraca i dalej jest aktywna, szkoda się stresować.
to dobrze Ci ja wisze na przygodzie i wrocic niemoge bo mnie cofa na nia spowrotem i jak zamkne okno przegladarki to juz sie niezaloguje poniewaz niemozna do mnie na wyspe wejsc a tu cisza i cisza zrobcie reset i wtedy szukajcie problemu jak ludzie beda sobie grali
A gdzie miejsce na miłość...? Toć to event walentynkowy...
jak dzisiaj nie wejdę do gry to jutro mam po rabatkach z kwiatami. Niech ta gre szlak trafi!!! przecież reset serwera to jest 5 min, na co oni czekaja?
kupilam premium na 7 dni i premie dla znajomego tez wymieniłam, i po co to wszystko ..same straty:(
Witam wszystkich, 2 dni to ONI potrzebują na zebranie się w sobie i "pomyślenie" co z tym fantem zrobić, MOD potrafi tylko napisać, "że sprawa jest im znana i przekazana do techników", przed eventem były takie same problemy,coś 'pomerdali" i na kilka dni pomogło, cieka, że dotyczy to tylko jednego serwera, chyba, że się mylę, ja na razie jestem szczęściarzem, tylko lagi, :)
Cześć Glavo, nie wiem czy jesteś "w grze", dla mnie jesteś "niewidoczny" i od kilku godzin próbuję odwiedzić Cię na wyspie,:)
Gra nie robi " nie udło sie połączyć z serwerem" ja was proszę bo przegniecie i stracicie klientów.
masakra, codziennie padaczka:(((((((
Tia i znowu zdechło..... Jakoś tylko Kolonia , z innych nie widzę. Super.
Chyba coś, grzebią, bo mnie wywaliło z gry i jest komunikat:
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
wywaliło serwer czy tylko część nie może wejść?
właśnie blokuje ludzi na przygodzie :/
Tak jak wiele razy pisałem problemem jest sam serwer.. oni tego nie rozumieją.. "Z przyczyn technicznych serwer został wyłączony" xDD
I mogłem siedzieć cicho, właśnie wyłączyli serwer, miejmy nadzieję, że tylko do naprawy i to szybkiej, :)
tak samo u mnie
To stało sie już żałosne, trzeci raz w ciągu miesiąca nie można wejść do gry....
zalogowac sie nie da a uprawy bez premki brawo bb
zrobili restart serwera jak przed tygodniem wiec jak niewezma sie do roboty i tego nienaprawia to za tydzien ten sam problem bedzie
Witam serdecznie!
Właśnie odbywa się restart serwera. Bardzo proszę o informację, jeżeli po zakończonym restarcie, problemy z logowaniem będą w dalszym ciągu występowały.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wszystko narazie jest ok mozna sie zalogowac wejsc na przygode . Tylko na ile to wystarczy na tydzien ? , zrobcie z tym pozadek bo to niejest pierwszy raz i dobrze wiecie o tym ludzi tylko denerwujecie swoja bezczynnoscia i ignoracja , jezeli sa takie klopoty to napiszcie cos a nie siedzicie cicho i niech sie ludzie martwia sami pozdrawiam do nastepnego tygodnia
popieram przedmówcę,:)
Codzienny, zaplanowany restart w godzinach nocnych załatwiłby temat do momentu wynalezienia rozwiązania (albo śmierci gry), ale pisaliśmy już o tym wieki temu. To nie my musimy czyścić ciastka, tylko BB resetować chomiki w serwerach.
A tak wygląda chęć zalogowania się na wyspę koleżanki z gildii
https://pics.tinypic.pl/i/00998/jk5j0e789aue.jpg
czemu kasujecie moje posty :D ale zauważyłem ze po skasowaniu mojego posta gra zaczęła lepiej działać :D w takim razie codziennie możecie mi kasować wiadomości jak to pomaga dla serwera :D hehe
P.S
Narazie dobrze działa
dobre:]]
Dajta możliwość lajkowania postów graczy! To co wymyślił Lazory to mistrzostwo! :D
PS. Serwer póki co działa jak należy
i znowu to samo niemozna wejsc na przygode wyskakuje serwer przeciazony trzeba pisac do supprtu
Nie tylko do przygody. Ja nie mogę wejść do gry. Loguje się normalnie ale po wczytywaniu są "TIPY" a potem wyskakuje problem z serwerem.. Ten problem z logowaniem występuje tylko i wyłącznie na kolonii z tego co widzę. A i inne problemy z przygodami itp. Ogarnęliby ten serwer a nie sobie jaja robią...
Wylogowałam się i niestety nie mogę ponownie wejść do gry...
Udało się wejść po 15 minutach
Jestem ciekawy ile osób znowu wyleciało z gry. To jest porażka ... a oni mają nas wszystkich w ...
Dla mnie to jest głupota... wiedzą o tym problemie już długi czas że to tylko na Kolonii więc... ale można wyczyścić ciastka no przecież ale to nic nie daje ...!!! bo wina leży po stronie serwera...
udalo mi sie wejsc na przygode
i znów serwer przeciążony :(
jak to mawia klasyk das auto