na czym polega wyjątkowość tej gry, że wejście do niej graniczy z cudem? czy jest to rozrywka dla wybrańców, a może dla jakiegoś elektoratu?
Wersja do druku
na czym polega wyjątkowość tej gry, że wejście do niej graniczy z cudem? czy jest to rozrywka dla wybrańców, a może dla jakiegoś elektoratu?
To trwa juz kilka miesiecy? aż mi się wierzyć nie chce...
Krew mnie zalewa. co dnia conajmniej 3h logowania.....
Ja i moja córka (inne konto) od ponad dwóch tygodni nie możemy sie zalogować. Jest to paranoja. Próbowałem juz na kilku komputerach i na różnych przegladarkach. Co dalej?
tyle negatywnych komentarzy i jaki efekt? zaden to jest podejsc bb , jeszcze na sile daja jakies HH zeby tylko zarobic
od wczoraj wieczorem nie ma mozliwosci zalogowania się do gry. fajny event :(
Witam.Niestety też od dobrych 30 minut pasek stoi i ani dgrnie.Nie mogę się zalogować...porażka
bylo wielokrotnie, jesli pasek wisi 5min, to klikajcie ODŚWIEŻ,. czemu tego nie robita??
Już napisałem w innym temacie ale tutaj też wstawię. Wystarczy otworzyć menadżera zadań i kliknąć w zakładkę sieć, jak pasek się nie ładuje a użycie sieci pokazuje 0% to trzeba odświeżyć.
Uwaga!! relacja na zywo z wczorajszej proby logowania sie do gry zostala usunieta przez adminow, lecz zabawa trwa nieustannie!!!!! Skonczyl sie jedynie popcorn, ale sa chipsy, pestki dyni pasek ladowania, cos pieknego, co za akcja!!!! Specjalnie na te piekne dni wykupilem premium, ktore wzmaga moje doznania przy pasku ladowania...... musze cos jeszcze napisac..... podczas pisania tego posta wgrala mi sie wyspa, cala zabawa do niczego....;p pocieszyl mnie jedynie taki czerwony krzyzyk ktory pokazuje sie kiedy przerwie sie ciaglosc logowania, ( pokazal sie w siudmym kienku :D )
a ja muszę napisać ze gra mi JUZ działa - tzn używałem chroma ale na 3 dzień eventu grę szlag trafił i odświeżanie po 1 paczce przestało pomagać. Zmuszony do kombinowania użyłem dawno nie tykanego firefoxa ale wprowadziłem poprawki:
i gra sie nie tylko wczytuje, ale wchodzi w 15 sek cała z casha , a transfer danych to 1,5MB a nie 280MB jak do tej pory na chromie za kazdym razem..
To jest chore, wczoraj nie było problemu, dziś znowu nie idzie się dobić przez cały dzień, Zee4c cieszę się Twoim szczęściem, u mnie niestety nie działają żadne sztuki, cache, przeglądarki, odświeżania nie mają znaczenia, jednego dnia gra wpuszcza a drugiego mówi w.. s..!!
Po aktualizacji nadal są problemy z ładowaniem się gry czyli Ci co ją zepsuli nie potrafią ją poprawić i pisanie kłamliwych komunikatów że ciężko pracują tylko denerwują graczy.
mi wskoczyło od razu, ale zobaczymy co będzie wieczorem, bo to chyba wtedy najgorzej się loguje (przynajmniej u mnie)
poprawka działa - specjalnie robiłem reloady w chromie (który mi nie działał w ogóle do tej pory) i wczytuje wszystko w 100% z cesha... Nie wierze w to ale BB dało w końcu rade ;D
Mam problem z załadowaniem gry , przed poprawką było Ok , po przerwie technicznej znowu nie można załadować gry.
U mnie wskoczyło szybko, aż oczy ze zdumienia otworzyłam :)
a ja mam inny problem przygode cwiercfinaly zakonczulem a gra mnie informujr zr nie moge rozpoczac przygodypolfinaly o co tu chodzi ???
Ja na ff miałem problem, po konserwie się nie ładowało, dopiero wyczyszczenie danych pomogło i śmiga.
Uczciwie trzeba przyznać, że aktualizacja "robi robotę", że aż się nie spodziewałem. Także dziekuję i gratuluję efektu. Zamiast grubo przeszło 200MB danych jednorazowo do pobrania (nierzadko pobranie takiej ilości danych się freezowało i trzeba było ponawiać refreshem przeglądarki nawet 5-6 razy) aplikacja pobiera jedynie 40MB a wielkość pojedynczych plików nie przekracza raptem kilku MB. Co prawda raz jeszcze mi się zawiesiło pobieranie ale podejrzewam że to przypadek bo później ani razu już tak się nie stało. Choć mam wrażenie że po ściągnięciu danych aplikacja się dłużej wczytuje, jakby konwertowała jakoś te zaciągnięte pliki ale realnie jest na akceptowalnym poziomie.
Za dobrą robotę trzeba pochwalić także duży plus w końcu za realny wkład w poprawę grywalności.
Dzień dobry!
5 lipca do gry została wgrana poprawka, która wyeliminowała problemy z logowaniem.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria