Chciałabym grillowany stek ponieważ lubię steki
Wersja do druku
Chciałabym grillowany stek ponieważ lubię steki
Chciałbym studnię artezyjską ponieważ potrzebuję scenografii do kolejnej częsci "the ring" w którym glówną rolę zagra ona wraz z zespołem BB po kolejnej nieudanej aktualizacji :)
P.S. Opłatę wniosę dwa razy jeśli to zwiekszy moje szanse w losowaniu.
Chciałbym pływający dom ponieważ lubię mieszkać nad wodą.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pozostali geolodzy narzekają na nadmiar pracy.
Chciałbym Statuę Lwa ponieważ na mojej wyspie jest zbyt mało dekoracji
Chiałbym pływający dom ponieważ część moich osadników chciałaby mieszkać na wodzie
Chciabym Pywajcy Dom poniewa na mojej wyspie brakuje ludzi do pracy
Chciałbym Wiśnię (dużo) bo zakładam sady i lubię dżem.
Chciałbym pływający dom ponieważ rozciąga się z niego piękny widok.
chciałabym kilof żelaza,bo trzeba kuć żelazo zanim gorące
Chciałabym otrzymać pływający dom, ponieważ mam mało miejsca na wyspie i brakuje mi osadników.
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ dodałby trochę radości ciężko pracującym osadnikom.
Chciałabym otrzymać pływający dom, ponieważ planuję popłynąć domem dookoła świata.
chciałbym ulepszony kilof do żelaza, ponieważ lepiej jest mieć go w zanadrzu
Chciałbym ulepszony kilof żelaza, ponieważ mam mało żelaza.
Chciałabym otrzymać 2 pływające domy ponieważ moja dzielna straż przybrzeżna codziennie ratuje z morza uchodźców. Niestety, jeden z liderów partii uporczywie podburza większość przeciwko uchodźcom, których próbuję zakwaterować w centrum. W dodatku uchodźcy reprezentują różne odłamy religijne więc nie mogę ich zakwaterować w jednym domku bo by się pozabijali ...
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ Ci trzej których mam to jacyś tacy smutni są.
Chciałabym otrzymać pływający dom, ponieważ "w pływającym domu nie zabraknie miejsca nikomu".
Chciałbym pakiet medyczny bo mam skleroze i może ten pakiet to oczyści
chciałbym dostać ulepszony kilof do żelaza bo mam dużo granitu
Chciałbym wiśnie oraz pakiet drzew ozdobnych aby jeszcze bardziej upiekszyc swoja wyspe.:))
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ moja obecna ekipa już pracuje na 3 zmiany i przydałoby się im trochę urlopu.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ im więcej tym raźniej...
Chciałabym pływający dom ponieważ osadnicy chętnie emigrują na moja wspaniałą zieloną wyspę
Chciałbym Pakiet Medyczny ponieważ mam słabowitych generałów i padają w walce jak muchy.
Chciałbym Wesoły geolog, ponieważ nie ma nic ciekawego do 500 klejnotów a geologów nigdy za dużo.
Chciałbym ulepszony kilof do żelaza ponieważ mam poważne braki tego surowca
Dzień dobry :) Bardzo chciałbym wesołego geologa, bo ktoś musi zabawić tą bandę nierobów na wyspie. To chyba jedyny sposób żeby wzieli się do roboty :D
Chciałbym Pływający dom, ponieważ MSW marzy o domku letniskowym podczas przerw w CR.
Chciałabym Pływający dom, ponieważ chytra nie jestem a moim ludkom brakuje miejsca na wyspie bo limit na te domy się wyczerpał.
Chciałbym wesołego geologa, bo jako jedyny potrafi rozśmieszyć wiedźmę z Mrocznej Fortecy. Wiedźma ta obiecała zatruć moje kwiatki na wyspie i tylko wesołość geologa może je ocalić.
Chciałbym Statuę szalonego królika, ponieważ chciałbym móc oznajmiać moje przybycie... - bwaahhhHHH !!!
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
Chciałbym pływający dom, ponieważ zbliża sie lato a osadnicy nad wodą chcą wypoczywać
Bardzo chciałbym wiśnię, bo ...jak ja kurde lubię wiśniówkę
I chociaż droga studnio, życzeń mam bez liku,
to chciałbym za tych kilka marnych klejnocików,
wiśni drzewo okryte cudnym kwiatem,
a żeby ma wyspa stała się pięknym światem.
:)
chciałabym pakiet medyczny, ponieważ mój generał długo odpoczywa po przegranej bitwie
chciałbym dostać geologa wesołego coby znalazł rude tego.... no złota, gruzu i saletry :)
Chciałbym Statuę szalonego krolika, ponieważ jej nie mam, a chciałbym mieć :D
chciałbym Ulepszony kilof żelaza bez żelaza nie ma zabawy