Premka leci w kosmos,
Odkrywcy śpią w tawernie,
Jaja nie zebrane z pola,
Obóz nie ubity-goście już śmierdzą,
Event na leniwo ;P
http://i.imgur.com/I6jdSSK.jpg
Wersja do druku
Premka leci w kosmos,
Odkrywcy śpią w tawernie,
Jaja nie zebrane z pola,
Obóz nie ubity-goście już śmierdzą,
Event na leniwo ;P
http://i.imgur.com/I6jdSSK.jpg
dzisiaj, 19 marca 2016 r., między 11.00 a 11.30, przynajmniej 8 prób wejścia do gry - serwer został wyłączony z przyczyn technicznych...
nijak nie da się zagrać
Nie wiem dlaczego ale sobie gram wysylam atak i nagle ze server zostal wylaczony z przyczyn technicznych
wczoraj to samo mialem kolo 17 ciekawe...
http://s20.postimg.org/6e7ccher1/screenshot_690.png
Ja dostałem przed chwilą ten komunikat :(
edit... Po czyszczeniu pamięci flash ruszyło, może się to komuś przyda :)
wyczyściłam pamięć flash i nie ruszyło
dostałam taki komunikat j.w. i co w tym przypadku mam zrobić ? nie mogę się zalogować :(
Mi pomaga zmiana serwera DNS.
Dziś na Czarcim od rana "serwer wyłączony z przyczyn technicznych"
ten sam problem jest na złotej górze i ten sam komunikat wyskakuje :/
Tak dla informacji - dziś rano na Kolonii ten sam problem - a żadnej informacji o konserwie nie było...
Dolina również nie chce zaskoczyć. Ktoś wie co jest grane?
Dolina już śmiga.
To jest skandal, po czterech latach grania a minęło 20.03 nie mogę się zalogować na "Czarcim Gaju". Może to wina tych co odeszli na emeryturę (Konserwator :)) .Młodzi sobie nie radzą ?
Swoimi działaniami, Zniechęcacie do grania .Może to skutki dobrej zmiany ?
Skutki Waszych zaniedbań , to same straty .Powinniście się wstydzić,przecież mamy XXI w.
Nowy Świat to samo.
Chciałeś powiedzieć Nowa Ziemia.
Słoneczny Gród też padł :(
a czemuż to zawdzięczamy konserwę, o której sie dowiadujemy 5min przed ^^
I kto mi odda czas, który zmarnuje na nie robieniu przygód ?:D
wlasnie konserwa wywalila doline, zadnego info. na stronie i forum....
na słonecznym pojawiło się info o przerwie 10 minut przed, szkoda tylko że wcześniej nic nie napisali na stronie głównej.......
noi pozamiatane, ciekawe czy przedłużą event z tego tytułu
Potwierdzam, nie można zalogować się do gry.
konserwa/aktualizacja jest
a jak długo nie wiadomo?
chciałbym zrozumieć na początku jak zacząłem grać to graczy było o wiele wiecej a tak się gra nie zacinała ale z drugiej strony inna ekipa ją obsługiwała może w tym problem?
ja sobie oferty wystawiam a tu konserwa zero informacji masakra co to w ogóle jest z ta gra
no i nie chodzi gra zas niezdazylem przeczytac informacji o konserwie:)na stronie glownej:)lub nie te okulary zlozylem:cool:
ciekawi mnie co popsuja zas jak wrzuca przeterminowane konserwy i jak dlugo to potrwa:)
Za pewne po konserwie będą teraz rzadziej leciały pisanki z CR bo wszyscy je masowo robią :D Oby tylko nic nie namieszali.
"Pracujemy nad rozwiązaniem problemu."
Przyjmujecie wreszcie kogoś odpowiedzialnego?
Żal , rozpacz ogarnia kiedy dzieją się takie rzeczy, fakt przerwa to przerwa ale należałoby chociażby zamieścić notkę na głównej stronie.
Czy czas eventu i czas premium zostanie wydłużony ?
cały czas robicie jakieś "konserwy". czy jak coś jest francuskie to naprawdę musi być tak kiepskiej jakości??????
nawet na głównej nie ma żadnej informacji.
No i chyba zapowiada sie ewentowa rozrywka.
No i mamy konserwę niezapowiedzianą grrrrrrrrrrr. Akurat kasowałam ostatniego bosa na koloni....
Przerzuciłem 3 tony salerty amonowej i myślałem że sobie pogram, a tu znowu problemy.
Podrzuci ktoś trochę siarki i węgla, to zmieszamy to i zrobimy porządek z BB.
Tak kiepski to jest zespół, który odpowiada za poprawne działanie tej gry, to chyba laicy sądząc po tym z jaką częstotliwością przeprowadzane są przerwy czy aktualizacje, oraz po samym działaniu gry.
Przekaz informacji to odrębna sprawa, ot taki psikus wielkanocny :D Heh tyle, że do prima aprillis jeszcze daleeeko... :D
To nie są "konserwy", tylko teraz "aktualizacje".
Tak czy inaczej gra schodzi na psy, kiedyś można było wszystkie prace konserwacyjne, aktualizacyjne robić wtedy, gdy graczy było zdecydowanie mniej, czyli w nocy. Dzięki czemu przerwy były mniej uciążliwe. Teraz nie dość, że są robione w ciągu dnia, to jeszcze nieudolnie.....
zwał jak zwał, na tym samym polega tyle, że zmienione godziny
to nawet nie aktualizacja czy konserwa :> tamto zapowiadali .... po prostu wylaczyli i obcinaja pisanki z przygod odkrywcow znajdek itp xD
Ok godziny zmienione, i idzie się przyzwyczaić że ww konserwy czy tam aktualizacje są wykonywane w dzień, natomiast uważam że należałoby poinformować o tym nieco wcześniej niż na 3-5 minut... Tak za pewne nie naprawiają problemu " topienia wojska" na Cr ale ciach na pisanki będzie sowity :D