urlop bierz na żądanie jak ja :) takich JAJEC przeoczyć nie wolno...
Wersja do druku
urlop bierz na żądanie jak ja :) takich JAJEC przeoczyć nie wolno...
e no bez przesady jaja i tak będą :)) jak zwykle :) chcieli dobrze wyszło jak zwykle
to wszystko z braku jaj i właśnie robią jaja :)
Aktualizacja (08:57):
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu o tym napiszę
Prima aprilis :)
Aktualizacja (08:57):
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu o tym napiszę.
chyba na godziny maja technicy bo cos im ta robota nie idzie
no to sobie poczekamy:(
może uda się wgrać i nie będzie nowej konserwy za kilka godzin
Ceny super hmmm... już wiem dlaczego klejnoty były w promocji x3 :D
a FIFA podała że POLSKA zagra w Brazylii w MŚ bo Japonia poławia wieloryby i dlatego jest zdyskwalifikowana. A my za zasługi Euro2012 jedziemy na MŚ :) JAJA JAK BERETY w Grupie C gramy z : Kolumbią, Wybrzerzem Kości Słoniowej i Grecją.
Dobrze ,że konserwa trwa dłużej, teraz muszą się zrekompensować. :) Dadzą 5k pisanek i damy spokój Xaarowi i spółce :)
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Prima aprilis..))
marzyciel :)
Aktualizacja (09:09):
Aktualizacja zakończy się najprawdopodobniej jutro o 8:00 w ramach rekompensaty już przekazaliśmy po 10.000 pisanek na serwer. Jak coś więcej będę wiedział to dam znać.
BB_xaar
Fail, BB_xaar powinno być jeszcze jedna linijke niżej od tekstu ^^
wolę jednak dziś pograć bo jutro dopiero wieczorem będę :(
MANOLO_PL 3minuty za wszesnie wstawiles:)
jaja już są to co więcej chcieć hehe:) jak ja uwielbiam te konserwacje....
jak dalej bede czekac to chyba do pracy dzis bede musial zaspac:)
dobrze, że napisali "przerwa techniczna nadal trwa" bo bym nie wiedział :)
Wejdziesz na wyspę a tu 1 lvl, zamiast władyki wielkie jajo, klik na nie i wszystko wraca do normy ;)
BB_xaar nie może wypisywać taki bzdur "Aktualizacja (08:57):
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu o tym napiszę.
BB_xaar" Tu nie ma żadnej informacji jedynie kpina z ludzi. Informacja dla klienta powinna zawierać dokładny czas otwarcia serwerów. Czy BB nie prowadzi żadnych szkoleń dla pracowników w kontaktach z klientem?
napisali by od razu ze konserwa będzie trwała do 11 , to by sie wszyscy ucieszyli , że udało sie wcześniej ...a tak napięcie trwa od 8:30 ;P
prawie godzina spóźnienia masakra
I weź tu wydawaj kasę na kleje... W tyle cię mają.
oj tam, za godzinę może włączą serwer, a konserwy nie zrobią wcale - taki mały żarcik na prima aprilis będzie :)
z najnowszych informacji wiadomo, że wgranie nowej wersji gry się nie powiodło następna próba potrwa około 8 godzin :) ave
O co wam chodzi, to tylko konserwa konserwy:) A tak swoją drogą buffy mi zeszły więc ruszcie się z tą konserwą bo apopleksji dostane :)
Już potwierdzone .... dzisiaj eventu jednak nie będzie !!!
Z powodu problemów z wgraniem nowej wersji gry, pozostaliśmy przy dotychczasowej.
Kolejna konserwacja będzie za tydzień i wtedy spróbujemy ponownie wgrać nową wersję gry z eventem wielkanocnym.
taaa,a świnie latały
około 13 pewnie wklepią :)
Aktualizacja (09:33):
Wykonywanie części skryptów nadal trwa, na chwilę obecną nie jest znana dokładna godzina zakończenia prac. Po otrzymaniu dalszych informacji, dam znać.
BB_xaar
Aktualizacja (09:33):
Wykonywanie części skryptów nadal trwa, na chwilę obecną nie jest znana dokładna godzina zakończenia prac. Po otrzymaniu dalszych informacji, dam znać.