jak tak czytam to juz w koncu nie wiem które serwery działaja , mozecie napisać które są aktywne a które nie ?
Wersja do druku
jak tak czytam to juz w koncu nie wiem które serwery działaja , mozecie napisać które są aktywne a które nie ?
Do skutku zapewne :P
Spotyka Beduin na pustyni białego. Biały ma na ramieniu papugę, a Beduin węża wokół szyi.
- Te, biały... - mówi Beduin - skąd jesteś?
- Z Polski.
- Słyszałem, że wy tam nieźle chlejecie, może wypijemy razem?
- No to polej!
Wypili jednego i nic, Beduin nie wierzy i pyta:
- A drugiego wypijesz?
- Wypiję!
Nalał drugiego, Polak wypił i nic.
- A trzeciego wypijesz?
- Wypiję!
Nalał znowu, wypili. Polak tylko rękawem otarł gębę, a Beduin już podchmielony:
- A czwartego?
A na to papuga:
- I czwartego, i piątego, i wpier..ol dostaniesz, i tego robaka Ci zjemy...
Majster mówi do pracownika:
-Słuchaj Zdzisiu, tu widzisz zawór. O 6.00 masz go odkręcić, a o 20.00 zakręcić, rozumiesz?
-Nie rozumiem.
-No, Zdzisiu, to proste. Tu jest instalacja, tu jest zawór. Jedyne co masz zrobić to o 6.00 odkręcić, a o 20.00 zakręcić. Teraz rozumiesz?
-Nie rozumiem.
-Jak pragnę zdrowia, Zdzisiu, to jest zawór. O 6.00 odkręcasz, o 20.00 zakręcasz. Rozumiesz?
-Panie majster, czy pan jest *****em? Trzeci raz powtarzam, że nie rozumiem!
Pijany facet wraca do domu. Żona zaczyna awanturę i wymownie pokazuje palcem na zegarek. Na co facet:
- Wielkie halo! Zegarek! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała!
Najpierw to wypadałoby się wywiązać z tego co się oświadcza zanim się zacznie grę czyli przeczytałem regulamin i go akceptuję. Dowiedziałbyś się wówczas że:
I wówczas brałbyś poprawkę na to że w dowolnej chwili gra może zostać wyłączona (np w przypadku ataku DDos), może dojść do awarii lub mogą się zdarzyć inne nieprzewidziane okoliczności jak to bywa w szeroko pojętej informatyce takie jak przedłużająca się konserwa co jakiś czas. Ale do regulaminu nie zajrzałeś tylko skłamałeś odhaczając znacznik "przeczytałem akceptuję" i zabrałeś się do gry a teraz pretensje. Dlatego się takie osoby nazywa gimbazą bez względu na wiek, chodzi o mentalność i podejście.Cytat:
UŻYTKOWNIK PONOSI NA ZASADACH OGÓLNYCH WSZYSTKIE KOSZTY I WSZELKIE RYZYKO ZWIĄZANE Z KORZYSTANIEM Z USŁUG. PONADTO, UŻYTKOWNIK PONOSI CAŁKOWITE KOSZTY KOREKTY, KONSERWACJI, NAPRAWY JAKIE SĄ WYMAGANE. UŻYTKOWNIK PONOSI CAŁE RYZYKO ZWIĄZANE ZE STRATĄ CZASU I WYSIŁKU, UTRATY DANYCH (SZCZEGÓLNIE DANYCH ZWIĄZANYCH Z GRĄ), BŁĘDY LUB UTRATĘ INFORMACJI HANDLOWYCH LUB INNYCH INFORMACJI WYNIKAJĄCYCH Z KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER.
oni sobie jaja robią z graczy i tyle
ja nie rozumiem placzy typu: "padla mi kopalnia złota na 5lvl", przeciez info o konserwie bylo podane, znane sa obsuniecia w wystartowaniu serwera-niczym z tunelem na wislostradzie w w-wie, wiec czemu ludzie nie uzywaja organu, ktory podobno maja??no chyba ze ich dewiza zyciowa jest slogan: "mam dres, po co mi mozg"
Dla tych co jadą po "marudzących" użytkownikach, nie piszcie że trzeba było sobie kopalnie zatrzymać i ważniejsze rzeczy itp itd. Skoro wczoraj wskoczyła informacja od której do której jest przerwa to każdy sobie może policzyć i ustawić kope na bufie np do 9:00 i wie że zaraz po konserwie wchodzi, zatrzymuje i pasuje! To co się dzieje to jest jakaś paranoja! Kiedy ostatnio była konserwa by było ok? Coraz gorzej a ludzie płacą to wymagają jakiegoś ładu i składu! Teraz konserwa minie, w nagrodę prześlą po koszu i każdy ma być zadowolony........ SZANUJMY SIĘ NAWZAJEM
Jesteście uzależnieni :P Nie macie innych,ciekawszych rzeczy do roboty?
Znacie Administracje oraz grę jak jest konserwacja to nigdy nie dotrzymują się danej godziny .
No to lece ze Sztaudyngerem:
Nawet mnisi śnią o skromnisi.
Kiedy przechodzi ładna dziewczyna, zaraz mi Amor łuk napina.
Nie taki diabeł ogoniasty,
Jak by tego chciały niewiasty.
Nie ma większej zniewagi niż szacunek dla nagiej.
Może tym razem na przeprosiny to będzie młyn wodny? :D Bo moich osadników strasznie suszi ;)
po zalogowaniu wciskam graj i wyckakuje mi nie udane połączenie
ta.. jak kupisz klejnoty młyn wodny gratis
jest juz godz 10 25, a ja nadal mam problemy techniczne z gra ( licze ze wlacza te serwery do godz 14 :) )
miro jak byś poczytął to bys wiedział serwery nie są jeszcze włączone
ha ha ha
promocja w sklepie!..ale na sklep tez nie mozna sie wbic...
może nie umieją liczyć albo coś coś popsują w grze jak to zawsze wychodzi im :>
Na sklep można, ale po co jak na wyspę nie można wejść? to kpiny
iwkapl jak nie ja już kupiłem klejnociki:D
ojj tam chwila cierpliwoscie do 17 uruchomią :D
dziala wam gra bo mi nie a juz po konserwie
Jeśli ktoś kiedyś coś programował powinien sam wiedzieć ze nigdy nie wychodzi tak jak by sie chciało a wypuszczać gre z błędami czekać tydzień na kolejna naprawę to nie raz lepiej naprawić te błędy od reki nawet kosztem 2-3 h dłuższej konserwy . poza tym znając życie dostaniemy prezenty wiec nie raz warto poczekać niż męczyć sie z jakimiś błędami kolejny tydzień . pozdrawiam wszystkich graczy :)
No jak przewidzialam przed 11 nie ruszy,wiem ze to nie ich wina ale nasza tez nie ,wiec mam prawo sie wkurzac...:((Pare pd. mam do 50 i nie moge wystukac tych paru punkcikow i 2500 diamow za free(przypuscmy)zgarnac.Oj na srode zaplanowalam przed konserwa a tu taki zong.....
Widocznie szykuja jakiś event. Nigdy w środy nie było konserwacji. I ta przerwa sie przeciąga wiec to nie tylko konserwacja ...
ja dalej mam problem
Ze mnie sobie nie robią ;) Ja nie zapłaciłem za tę grę złamanego grosza ;) A jak ktoś kupuje dopałki do kopalni złota, które właśnie padły albo padną wkrótce to niech teraz błaga szanownych państwa modów o odszkodowania - najlepiej na kolanach. To idealna pozycja żeby całować kogoś w pupę - nie trzeba się specjalnie schylać :) Jak dobrze wycałuje to może dostanie 6000 kamienia i 1000 desek drewna iglastego. :)
10.30 i ja już mam dosyć :( ciekawe jak kopalnie złota pewnie padły :(