No to jeden watek juz zamkneli :) Ja bym jeszcze forum wylaczyl :D
Wersja do druku
No to jeden watek juz zamkneli :) Ja bym jeszcze forum wylaczyl :D
Śmieszne jest to zamykanie wątków. Bo co? Ludzie już nie mogą porozmawiać?
buhahahahaha nie radzą sobie z grą to zamykają ludziom usta... najprościej zamknąć wątek :-) nie daj Bóg jeszcze się inni dowiedzą ile ta gra jest warta...
no kurde - na tamtym wątku było tak fajnie - tyle śmiechu - zamknęli buzie wszystkim - jakim prawem ?
Tak - nie wolno krytykować BB - za to jest Ban i zamykanie tematów (o ostrzeżeniach i punktach karnych nie wspominając).
To jest taki typ demokracji "białoruski" ;)
a wiecie, może dlaczego wyskakuje mi "nie mozna połączyć z serwerem"??
No dalej jest konserwa...
a wiecie, może dlaczego wyskakuje mi "nie można połączyć z serwere...co jest :o((((
Kiedyś sam byłem modem na kilku forach i wciąż nie rozumiem sensu zamykania topików. Tyle, że to raczej nie wymysł modów. Jedno z moich forów było prowadzone przez firmę a nie zwykłych ludzi i na nim mieliśmy ścisłe wytyczne odnośnie zamykania tematów, które pewnie wymyślił jakiś niewydarzony manager nudząc się w pracy. Podobno budzenie nieaktywnych od miesięcy tematów - co osobiście bardzo lubiłem robić i ożywiało to forum - "zaburzało strukturę forum" (cyt.)
A odnośnie przedłużonej konserwacji to nie narzekajcie już tyle, bo dziś bardzo fajnie informują co się dzieje, a jak narzekań będzie tyle samo co zawsze, to następnym razem nikt nie będzie miał do tego motywacji. Ja tam wczoraj zapauzowałem rozbudowane kopalnie żeby nie przepadły, przygodę zacznę spokojnie dziś wieczorem (nigdy nie zaczynam tak, by kończyły się w czwartek), a produkcję stale reguluję tak, żebym mógł spokojnie wyjechać na cały weekend i po powrocie magazyny nie świeciły pustkami.
@doberman74 Masz napisane na http://www.thesettlersonline.pl/pl/s...C5%82%C3%B3wna
Fakt faktem, jak juz zacznie dzialac wszyscy pobiegna sprawdzic stan wiochy, zgarna szybko rekompensate (o ile bedzie), tylko nieliczni jeszcze beda probowali rozniecic przygasajacy zar a po kilku dniach bedzie calkiem cicho ;P
Witam , zalogowalo mnie ale nie moge grac , powinni jakos nam to wynagrodzic
co za bajzel.... jeszcze takiej długiej obsuwy nie było. Ciekawe jaka będzie rekompensat za ten bałagan.
Witam. Od rana mam komunikat "Połączenie nie powiodło się" "Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu" - Czy ktoś też ma ten problem? Wyczyściłem cookie i temp, przeładowałem przeglądrkę. Co robić?
Przestańcie narzekać już - gra działa tylko się logujcie. Należy najpierw wysłać fax z loginem i hasłem na numer 112 a potem leci z górki
działa hura - już nie działa
nio i dziala juz
aaaaaaa jak kladlem sie na drzemke to bylo 15stron i widze gra nadal nie dizala a nie pisalem ze okolo 15-16 zacznie dziala ? haha w dupie to mam za godzinke do pracy trzeba wybywac :/
Kolonia *** nie dzia ła he he
nie do konca uruchamianie kolejki logowania
ktos sie juz zalogowal ? czy tez czeka w kolejce
ja nadal nie mogę sie zalogować
U mnie już działa
cenzura-a myślałem że tylko w politycy ona istnieje:/
potwierdzam kolonia tez dziala mozna zamknac temat i wykasowac w *** hehe
nic nie działa ,spadam stąd
JUZ DZIAŁA:d:d:d:
Ja się niestety nie mogę zalogować :( zalogowałam się na chwile a teraz pojawia się komunikat w twoim obszarze jest błąd prosimy spróbować później.
też mam ten sam problem
nie moge sie zalogowac .....jakis blad mi sie pojawia czarci gaj sie sypie
po udanej próbie zalogowania znowu błędy. nie minęła godzina od zalogowania ech....
Witam... nie mogę wejść do gry... mam informację: obszar serwera uszkodzony. Nic nie pomaga :( kolonia
Wreszcie :))
u mnie caly czas blad serwara nic nie pomaga
dosłownie ja uśpiłem wyspe żeby wrzucający wiedział na jakie budynki dac kosze i 50szt irmy poszło w błoto bo mnie wywaliło i teraz nie mogę się zalogowac...... kopalnie nie pobudowane a tu mam czekac niby do jutra??? cała gospodarka mi się rozreguluje porazka ........
takchyba ma wiekszość.ja weszlam na moment i mnie wywaliło zaraz.oczywiście pisze błąd itd...........
mi nawet na chwilke nieudalo sie zalogowac
uruchomili chyba system badan nad cierpliwoscia człowieka..... ciekawe jaka rekompensatę dadza jak ten problem potrwa dłużej...