mam kopalnie złota na bufach i inne kopalnie !!!!! Moje straty mogą osiągnąć ZENITU ! I co potem dadzą 4 koszyki i mam się cieszyć ?
Wersja do druku
mam kopalnie złota na bufach i inne kopalnie !!!!! Moje straty mogą osiągnąć ZENITU ! I co potem dadzą 4 koszyki i mam się cieszyć ?
dokladnie weszłam an mojego męża konto na chwilę u Niego wchodzi jakoś logowanie.Zapytałam się w gildii czy mają problem z logowaniem napisali,ze nie mają;(tylko ja biedna mam;(
268 z 870 i 17 min do zalogowania..... poczekam do 11 i zobaczymy...
kupuję klejnoty i loguję się za jednym zamachem - koleżanka za ścianą nie kupuje i od kilku godzin [pomimo odświeżania] nie może się zalogować
ja mam ten sam problem co w próbowałem już 3 razy i nic czekałem po 1/3h
Czekam już ok.2godz i dalej stoję w miejscu?Jak odświeżam to wracam na początek kolejki i tak w kółko.Ta nowa wersja i ten skrypt to jakieś chyba porażki są i jak tak dalej będzie to rezygnuje z grania w TSO :(
Pamiętam jakieś 3-4 miesiące temu była informacja o tym że kolejka logowania będzie wprowadzona podczas któreś tam konserwacji czy przy zmianie wersji gry,dokładnie nie pamiętam bo gram już rok i zlewają mi się te informacje ale kolejka logowania miała być tylko w godzinach szczytu który albo nastąpił dopiero dzisiaj albo tak już będzie na co dzień i jak napisali tak zrobili,jest weekend i wszyscy mają czas + info o evencie na który wszyscy czekają więc wszyscy walą na serwery ,poczekajmy do poniedziałku,nie panikujmy ,ja czekam od 30-60minut w kolejce jak wy wszyscy i będę czekał bo i tak nic z tym nie zrobię,miejmy nadzieję że to przejściowe problemy i załatwi to dodatkowa konserwacja.życzę szybkich wejść na serwer i niskich pozycji w kolejce,narta
Halo pisalo 20 minut czekam 50 wiekszosc graczy jest z wami rok czasu, a wy takie cos odwalacie?
Moze powiekszcie serwery zainwestujcie w nie, albo stworzcie nowe swiaty?
Taka gra nie ma sensu!
czy ktoś mógłby udzielić sensownych informacji, kiedy będzie można się bez przeszkód zalogować?
Halo pisalo 20 minut czekam 50 wiekszosc graczy jest z wami rok czasu, a wy takie cos odwalacie?
Taka gra nie ma sensu!
Taka gra nie ma sensu!
ja równiez mam problem z logowaniem cały czas oczekiwanie a pozniej prosze odswiezyc połączenie
u mnie wkoncu wczytalo mape... po prawie 2h czekania, zycze pozostalym graczom cierpliwosci ;)
2h czekania zeby zagrac? jaja sobie robicie?
Żeby godzinę czekać w kolejce i pózniej wywaliło
Administratorze: czy dostanę klejonty, które przypadłyby mi za codzienne logowanie?
zamiast lepiej, po każdej nowej wersji syf!
kompletna amatorszczyzna, BB-wstyd!
2 koszyki egzo dostaniesz na otarcie łez
ja weszłam za paru minutach,zostawiłam grę załaczoną i tak mi wisiała parę minut:)Po 4 godzinach weszłam;))Życzę szybkiego logowania:)
ja juz nie wiem nawet ile czekam jeszcze 53.... na maxa chyba tylko mlyn i silos by mnie jako zadośćuczynienie pocieszył...
słyszałem,że te dwa koszyki rozbiją na raty żebyśmy w głowę ze szczęścia nie dostali
Po co serwer testowy, który jest mniej obciążony i nie do końca oddaje realia na normalnych serwerach. Lepiej chęć wprowadzenia zmian przetestować na "polaczkach" bo na zachodnich serwerach, które są bardziej dochodowe nie robić poligonu bo można stracić bardziej "wartościowego" klienta.
pozdrawiam z Czarci Gaju ;)
miałem kolejkę około 650 więc też miło haha
Brawo, jak nie było problemów z logowaniem tak teraz jest dobra zabawa przy czekaniu oraz przygodach. Świetna robota, brawo dla całego zespołu.
kolejka logowania jakaś :/ źenujace.... cały dzien próbuje sie zalogowac i nie idzie :/
Czy to jakis zart czy co oco tu chodzi chce zagrac a tu jestes 1110 w kolejce ???? Oco tu chodzi czas mi leci w przygodach zastopowac kopalni po bufie nie moge oco tu chodzi do cholery moze ktos cos z tym zrobic ??? Ludzie sa stratni i sadze ze bardzo zdenerwowani bo z tego co widze to nie jestem sam.
Można też dostrzec plusy w tym zajściu. Po takich przeżyciach nałogowych graczy Settlersów rekompensata powinna być w klejnotach :)
Dobra jakos muli i ruszyło ale teraz co w zamian ? Koszyk ? doładowanie ? Co z moimi stratami ? bufy poszly sie walic kopalnia zlota bez bufa od wczoraj do teraz !!!!
Kopalnia wyburzona ( kopalnia złota ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co z moimi stratami ? bufy poszly sie walic kopalnia zlota bez bufa od wczoraj do teraz !!!! kopalnai zlota wyburzona ? Co mi po koszyku !!!!
a co z moimi stratami ? bufy poszly sie walic kopalnia zlota bez bufa od wczoraj do teraz !!!!
Ja nawet do kolejki nie mogę się dobić. Mam niebieski ekran i wisi.
Zaciąg odpalony a nie mogę nic wrzucić do kolejki. 11h zmarnowane w zaciągu jak tak dalej pójdzie. 120 kleji poszło się ***ać.
Jeśli tak dalej pójdzie to już żadnej złotówki ode mnie nie zobaczą, a dostali ich dużo oj dużo
ja nie mogę się wcale zalogować od piątku od godz.18
hehee czas logowania dziś mi się zwiększał zamiast zmniejszać dobre. Chociaż tyle dobre, że tylko z 10min czekałem na zalogowanie do gry, kolejka 2 z 50.
Życzę powodzenia bo to loteria jest to logowanie dzisiaj jak i wczoraj!
Jednak jeśli można to jakieś komunikat by się przydał, rozumiem suport i technicy mają wolne bo weekend, ale coś tu nie tak jak takie błędy wyskakują. Chociaż info co się dzieje i czemu tak jest, a nie brak komunikatywności z graczami! CZEKAMY NA OFICJALNY KOMUNIKAT
nikt ci nie zwróci, co kogo to obchodzi, że kopalnie padły- radź sobie sam na to wychodzi chyba! kosze dadzą i myślą, że załatwią sprawę tym, lecz NIE ZAŁATWIĄ; dobrze, że w da się lognąć jeszcze na grę w ogóle
No i znowu to samo.Pograne ;/