Witam; czy komuś odpaliło już Nowy Świat? bo jest już 2 godzinki po konserwie, kawkę popijam i się niecierpliwię:)
Wersja do druku
Witam; czy komuś odpaliło już Nowy Świat? bo jest już 2 godzinki po konserwie, kawkę popijam i się niecierpliwię:)
To tak jak większość :)
Nie łudź się. Czym wyżej serwer jest w rankingu tym później go odpala.
a tak reklamuja gre na przegladarce internetowej w telewizji
wiemy juz cos kiedy ??
A kto liczy na jakieś info!! Przecież już 2 godziny po konserwacji a na forum nikt nawet słówkiem nie pisnął że coś nie tak.
nie ma zadnego
Jak myślicie: jest szansa że pobijemy Niemców?
Widocznie dla Settelers online na polskich serwerach już nastąpił Koniec Świata
To chyba znak że czas kończyć tą zabawę , bo to już jak nałóg się zrobiło ... ;) Nie raz się zastanawiałem kiedy skończę grać ...
co to ma znaczyć włączą w końcu ten serwer?? przez ich nieudolność spadniemy o 10 miejsc :/ wczoraj teżlipa była co chciałem wejść do ks to mnie z gry wyrzucalo a następnie nawet strona główna sie nie chciała załączyć. W dupie mam "wasz" event końca świata. Nie potraficie zrobić konkursu fair-play! JAK MAMY RYWALIZOWAĆ jak gra nie działa, jak po ustawieniu wojska na atak okazuje sie ze jednak wojsko nie zostało przydzielone? choć pokazywało że jest ok a po raporcie z bitwy dowiadujemy się ciekawych rzeczy że 190 kusznikow poszło w piach a weteran na 2 godzinki jest wyłączony?? Wsadzie sobie ten konkurs.... :/
ciekawy jestem co tym razem "ponaprawiają" :) Może jakiś fajny bug będzie :)
"[NeWe] vaduzfighter: der Polnische Server ist eins weiter^^ hehehe
Niemcy mają z nas polewkę i wcale im sie nie dziwie
ja mam też problem co do przerwy.bo nastawialem kopslni kasy i mi sie kosze pokonczyly.jest 9.20 w tym momencie i serwer ma mnie gdzies...kto mi odda za straty w wydobyciu?...paranoja...
a od tego mi misja zalezy...sprzedam ją i tyle...:( i niech sie konczy swiat bo i tak za terudna dla szaraczkow ta misja...blee
i ajk tu mówić o równych szansach w pogoni za I miejscem:(
na pobicie niemieckich serwerow nie liczcie to niemiecka gra :) a poza tym BB strasznie olewa gre i graczy juz samo 3 tygodnie czekania na łaskawa odpowiedz supportu robi swoje( sprawdzone empirycznie). miejmy nadzieje ze "cotygodniowe psucie serwerow" nie odbije sie gorzej na grze
ps: jest 9.25 a ja serwery dalej nieczynne...
2 poszła
mam olbrzymią ochotę całkowicie zakończyć grę przez tych paaców :/
Wiedziałem że będzie opóźnienie bo to norma ale żeby 2,5 h ?? Przecież to ewidentne olewanie gracza !! Jeszcze kilka takich numerów i ja oleję tą grę :(
Jeszcze raz Ci powtórzę. Nikt ci niczego nie zwróci. Mają nas w "głębokim" poważaniu. Zero informacji, zero pomocy a tylko przeszkody. Liczą się tylko niemieckie serwery i tylko promocje dla Niemców!
U nich wszystko działa a nawet więcej. A Polacy wcale nie muszą mieć takich samych warunków.
u szkopów serwery działają
u mnie zaskoczyło:) można dalej Końce Świata hurtem robić:)
A co mają nie działać ?
no przecież to jest niemiecka gra
TSO_PL Konserwacja niektórych serwerów jeszcze się nie skończyła, jednak czas liczenia ukończeń przygody "Koniec Świata"... http://t.co/RlYNQEwL
info ok 9:25
Idę kawę zrobić
Jestem ciekawa komunikatu po zakończeniu dzisiejszej KONSERWACJI
s3 nadal nie działa...
ludziska poczytajcie najpierw informacje. na facebooku jest wyraznie napisane: "Konserwacja niektórych serwerów jeszcze się nie skończyła, jednak czas liczenia ukończeń przygody "Koniec Świata" zostanie na nich odpowiednio wydłużony (o tyle, o ile wydłużyła się konserwacja). Wszystkie polskie serwery powinny być ponownie dostępne już niedługo. Będę Was informował na bieżąco."
po prostu troszke cierpliwosci i luzu. rozumiem ze ludzie pracuja i ustawiaja czas odpowiednio ale zawsze są na polskich serwerach opoznienia i problemy . to norma. ze szkopom działa bez problemu raczej oczywiste, a my mozemy jedynie poczekac i najwyzej nie ładowac realnej kasy w gre skoro nie zaspokaja naszych oczekiwań.
A liczysz na jakiś komunikat? Naiwności!! Przecież nic się nie stało. U Niemców działa.
A jak admini, programiści i technicy skończą przygodę ( 2 - 3 godziny), którą rozpoczęli po przyjściu do pracy, to wtedy łaskawie może uruchomią polskie serwery.
echhh czasem marzy mi sie Korea Północna... gdzie za zle decyzje i brak wynikow dostaje sie 2 lata... cieżkiego obozu pracy. tylko mam problem kogo bym wyslala na pierwszym miejscu: a) xara za sciemnianie czy b) cala ekipe supportu za olewanie graczy
Odpaliło
-.- Ile jeszcze ta konserwacja bedzie trwac? !!!??
Ekipę Supportu :) Bo XAAR sam nic nie wie i może przekazać jedynie to co mu przekażą z centrali.
Czarci Gaj ruszył
o w koncu xd
słoneczny gród ruszył
czy ktos ma problemy z logowaniem po konserwacji dzisiaj?? Do d...y z takim eventem jak do tej gry co rusz sa problemy z logowaniem!!!!
Jest godz 9:40 i cigle nie mozna sie zalogowac!!!! Niektorzy niestety takze musza pracowac albo sie uczyc!!!