Ja tam jestem wręcz wdzięczna Herhorowi, dzięki niemu przestałam pisać na czatach i mam święty spokój :)
I z tego co widzę, nie tylko mnie zachęcił do takiego działania ... kiedyś tętniące życiem G1 przestało istnieć ... brawo Herhor :D
Wersja do druku
Ja tam jestem wręcz wdzięczna Herhorowi, dzięki niemu przestałam pisać na czatach i mam święty spokój :)
I z tego co widzę, nie tylko mnie zachęcił do takiego działania ... kiedyś tętniące życiem G1 przestało istnieć ... brawo Herhor :D
Przy takich kosztach i czasie produkcji fabryka cukierków to żal :(
czemu u mnie była zablokowana zoe ? i nie tylko u mnie ludzie na różnych lvl mieli poblokowana a inni nie ?
Witam serdecznie!
Tegoroczne Wydarzenie Wielkanocne dobiegło do końca. Czy udało Wam się zebrać wystarczająco dużo Pisanek w Paski, aby zdobyć u Kupca w grze przedmioty, na których najbardziej Wam zależało?
Chcielibyśmy poznać Wasze opinie na temat tegorocznego Wydarzenia Wielkanocnego! Podzielcie się swoimi przemyśleniami z nami i resztą społeczności. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
mo przeciez masz non stop opinie na biezaco co do tego wydarzenia .... bubel z zoe z ktorym nic nie robicie ... po drugie event kopiuj wklej jak zawsze ... plus domek plus bezndziejny general itp nic nowego ....wszystk ona jedno kopyto
„- Mówimy, jak zawsze różnymi językami – powiedział Woland. – Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda?”
Tak udało mi się zebrać wystarczającą ilość pisanek na to co chciałam kupić. Tylko co z tego, skoro tego nie mogłam zrobić? Chodzi oczywiście o zablokowaną Zoe - w zasadzie jedyne wartościowe coś. Oczywiście wydarzenie się skończyło, to sprawa (tak jak z cudownym zimowym domem mieszkalnym podczas ostatniego zimowego wydarzenia) została zamieciona pod dywan.
A mnie osobiście te kłódki pojawiające się z każdym eventem coraz częściej bardzo się podobają - nie gnam aby zdobyć surowiec eventowy bo po co?, spokojnie sobie szlifuje lvl, a to co się podczas eventu pojawia to i tak już mamy więc czy będzie o jedno więcej czy mniej to i tak już mamy:)) Szkoda tylko, że w tym evencie był exp x2 tylko, wolałbym jak wpadało z węża 5kk i lvl raz dwa wpadał:))