jest gorzej niz było....
Wersja do druku
jest gorzej niz było....
tragedia:mad:
introligator się wiesza
generał krzykliwa zniknęła, była w gwieździe i jej nie ma:confused:
miałam 2 odkrywców królewskich, jeden znikł a drugi ogłupiał - całe szkolenie jest wyczyszczone :mad:
nie wiem co mi jeszcze zniknęło, za to się pojawili jacyć zmumifikowani geolodzy którzy są na szukaniu skarbów:confused:
co tu się odwaliło ?
Po aktualizacji:
- nie ma generała Krzyka,
- wyrafinowany Geolog jest tak wyszkolony jak gen. Krzyk, wejscie w niego blokuje gre
- pojawił się "zmumifikowany geolog", wyszkolony jak wyrafinowany geolog.
Czym jeszcze nas zaskoczycie?
u mnie po kliknięciu królewskiego odkrywcy gra sie zawiesza za każdym razem a robiłem to x4 :) inni tez sprawdzali zatem nie klikać w niego
i ty penelopa mowisz ze wy pracujecie? hahaha przeciez wasza praca za kazdym razem tworzy wiecej zlego niz dobrego, to co wy tam robicie ... kompletnie o niczym pojecia nie macie.... daj se spokoj i zaplac komu trzeba to zrobi to jak ma byc....
ktos ma nowy swf? bo chyba znowu potrzeba
u mnie to samo :( ,z królewskim
Drzewo miłości nie działa, jak kliknę na królewskiego odkrywcę by go wysłać to jest komunikat ze strony o błędzie i się wiesza.To tyle co wyłapałem, po kolejnych loginach to samo nic się nie zmienia.
Premie z budynków "drzewko miłości" i "rynku" nie działają...do dupy taka aktualizacja...
Nawet do znajomej nie mogę wejść żeby dać premie, pojawia się jakiś komunikat z javą...