-
U mnie zdecydowanie lepiej. Gram od ~~3h. Tylko raz się gra zwiesiła na przygodzie. Na wyspie wszystko śmiga. Postawiłem już kilkanaście kopań i jest ok. Tylko lekka zwieszka jak wskakuje zadanie lub wysyłam gienków na przygodę. Ale to 1-2 sec.
Oczywiście wyczyściłem przeglądarkę przed uruchomieniem gry po konserwie. Ładowanie gry - też nie najgorzej. Z minutkę czy dwie.
-
przekaz do góry, ze przestoje sa do 10 sek i wiecej,
przed tymi zmianami z dzisiejszej konserwy, mialem ok.
-
dalej sa lagi na grze tyle ze juz nie trwaja minute lub dluzej i ladowanie pomimo czyszczenia ciasteczek okolo pol godziny trwalo
-
lagi są może mniejsze ale ładowanie to masakra, 30min albo i dłużej
-
Chat działa ze strasznym opóźnieniem. Cokolwiek chcesz napisać jest już nieaktualne zanim literki łaskawie się wyświetlą... :(
-
U mnie zdecydowanie widać poprawę.
1) Logowanie - ok 30-35 sek
2) Wizyta u znajomego (wejście i powrót) - tu rewelacja, 1 sekunda! Aż mi się wierzyć nie chce. Sprawdzałam kilka razy. Już prawie zapomniałam, że kiedyś, parę lat temu tak było.
3) Stawianie kopalni bez problemu.
4) Przesuwanie mapy, przybliżanie, oddalanie - działa płynnie
- Nie sprawdzałam jeszcze jak w przygodach z przestawianiem generałów i przechodzeniem między mapami wyspy i przygody.
- Nie przetestowałam również wrzucania premii, szczególnie dużych ilości u znajomych.
Zamrażanie ekranu - nadal się pojawia, ale trwa dość krótko. Jeszcze testuję.
Podsumowując: u mnie jest lepiej, ale nie będę chwalić dnia przed zachodem.
-
Witam!
Problem nieaktualny - wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria