i niech przygody też się same robią ;)
Wersja do druku
i jak sie beda premie same wrzucaly i same przygody beda sie robily to wtedy dopiero bedzie wiecej czasu na cos przyjemniejszego ;)
Ta gra jeszcze nie dorosła do takiej automatyzacji.
A jeśli już, to nie za darmo.
Kinia .. błagam
Ten pomysł podobnie jak i opcja zmiany nicku to hulaj dusza dla kanciarzy. Nick pomoże ukryć się złodziejom z handlu. Z kolei taka zabawa z premkami to raj dla multi - wpadam sobie na dodatkową wyspę (którą doję) tylko raz dziennie w odwiedziny by produkcja nie stała, poza tym nie muszę się martwić, że będę stratna bo nie upilnowałam jakiegoś budynku. Poza tym też uważam, że policzenie czegoś i wysłanie ofki to nie jest aż taki wysiłek. Może niech gra jeszcze sama totalnie bez naszego udziału klika przygody i sprzedaje dropy? Albo niech całkiem oddycha za nas bo się zmęczymy...
Chciałeś uzasadnienia dlaczego ktoś głosuje na NIE, zatem uzasadniłam. A teraz robisz osobiste wycieczki. Atakuj moje argumenty, nie mnie, skoro coś ci się w nich nie podoba. Zaś jeśli masz problem ze mną personalnie to zapraszam na PW, nie zamierzam chlapać tu publicznie błockiem jak jakiś prosiak.
Osobiste wycieczki, to ja bym chętnie zrobił i to nie tylko w twoją stronę, ale lepiej się powstrzymam.