Tskrang i tu możesz mieć rację :), putinowcy przejęli BB i złośliwie odcieli nas Polaków od gierki. Na pewno serwery zachodnie chodzą normalnie, bo mniej narazili sie putinowi
Wersja do druku
czy ktoś wie...co się dzieje???
Starsznie obciążone mają serwery, nawet forum mi sięnie chciało załadować. W pasku adresu pisze przerwa techniczna. Czyżby przedwczesna ?
Ludzie piszecie , że dostaniecie za te przerwy jakieś bonusy , ciekawe jakie bonusy można zaoferować za brak kolejnego łańcuszka eventowego który miał się pojawiać co 5 dni ?
Włodarze tej gry idą już całkowicie po bandzie . Oferują gadżety eventowe w taki sposób , aby nie dało się nazbierać odpowiedniej ilości pisanek z gry tylko , aby kupować je za klejnoty . Może te przerwy to też jakaś część ich planu . Czekają , aż sobie darujemy i pójdziemy spać , a łańcuszek codziennego logowania zostanie przerwany :)
Zastanawia mnie też fakt dlaczego pudełka budowli podrożały prawie dwukrotnie u kupca ( jakiś powrót do PRL ? ) Hiperinflacja . Za mało klejnotów ludzie nakupili na poprzednim evencie ? No i dlaczego zawsze z pierwszej skrzyni wyskakuje szalony królik ? Szkoda , że nie da się wysłać żadnych gadżetów do supportu , ofiarowałbym wam z 10 sztuk tych królików , bo już może zapasy wam się kończą ? Myślałem , że to ja mam tylko taki niefart , ale po rozmowach z innymi graczami okazuje się , że nie . Ciekawi mnie też dlaczego po zebraniu pisanek z ' poszukiwacza pisanek " ( lupa ) nie można otrzymać kolejnej tylko trzeba czekać 12h bez sensu . Rzucanie kłód pod nogi aktywnym graczom .
Drogi supporcie nie miałem zamiaru was obrażać w swoim toku myślowym , po prostu dzielę się z wami swoimi spostrzeżeniami .
Mogliście chociaż tego królika zamienić na baranka , byłoby ciekawiej choć trochę . Królików już nikt nie chce otrzymywać nawet za darmo , a trzymanie ich w gwieździe to robienie sobie śmietnika . Nawet nie można go komuś podrzucić , czyli postawić na czyjejś wyspie .
Dziękuję za uwagę i proszę o nie nakładanie na mnie blokady , ponieważ nie miałem na celu nikogo obrazić .
Połączenie nie powiodło się. Tragedia-gra coraz gorsza, a zadania to chyba są kpiną. Jednemu codziennie dają grę jako zadanie, a drugi musi czekać dokładnie miesiąc. Słabe układy chyba!
Stwierdzenie o przeciążonych serwerach mnie strasznie bawi. Jeśli ktos profesjonalnie podchodzi do biznesu to nie pozwala sobie na takie wpadki. Po to sa ograniczenia w ilości urzytkowników na danym serwerze żeby gierka chodziła normalnie. Chyba że ktoś przedkłada kasę nad wygodę graczy i dopuszcza do zakładania loginów większej liczby graczy niż mogą obsłużyć serwery, ale wtedy to objaw braku profesjonalizmu
też mam problem.
przez 2 godziny to nawet na forum nie mogłem wejść.... żenada
Mnie to wygląda na celowe działania ze strony BB żeby wszyscy sami sobie poszli w jasną cholerę i nikt nie czepiał się o straconą kasę na klejnoty.
jestem w trakcie przygody i na premium i jestem umowiona na loota z kolegą z gildii --- on tam czeka i myśli,że ja zwiałam...tracę cierpliwość --- nie mogę wejsc do wioski ani na moment od 4 godzin....tracę cierpliwość i może się zdarzyć,że bedzie rzut dyskiem......
Po prostu rozpoczęli trochę wcześniej. Bali się, że się nie wyrobią znowu.Cytat:
w dniu 08.04.2014 na polskiej wersji gry The Settlers Online odbędą się cotygodniowe prace konserwacyjne.
Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około godziny 01:15 ...