czat wrócił :)
Wersja do druku
czat wrócił :)
Ja nawet w grze nie siedzę, bo tak mnie to wkurzało :/
Już działa. Sukces.
Brak czatu jest prawie tak fajne jak cooldown ale skoro gra juz nie jest w wersji Beta wiec trzeba sie do tego przyzwyczaic. :cool:
Skoro już działa, a minął prawie jeden dzień, to bardzo proszę Pana Xaraa o wypowiedź, co było przyczyną awarii ?
Nie ważne co było przyczyną awarii. Ważne czemu trwała prawie dwadzieścia cztery godziny i czemu nikt nie raczył nas o niczym poinformować.
a ja jestem z koloni i dalej jak nie było tak nie ma....a support nie odpowiada od kilku dni......pozdrawiam caaały Blue Byte!
No, powinien niestety być jakiś odpowiedni komunikat wystosowany, przecież to przegięcie jest że dobę czaty nie działają i gracze zostają przez BB kompletnie olani.
The_BEAST_r10, zazwyczaj raporty związane z takimi usterkami (np. brak czatu) są zbyt techniczne, by publikować je na forum. Nie będąc technikiem, nie da się ich zrozumieć (ja technikiem nie jestem, więc mówię z własnego doświadczenia :P). Przy okazji: komentarze sugerujące, że serwer rozmów był niedostępny przez około 24h, są lekko naciągane.
Tak czy inaczej: najważniejszy jest fakt, że obecnie czat na s6 działa prawidłowo. :)