chyba ktos zle przestawil wajche i teraz zamiast logowac sie przez 2h loguje sie przez 3h, no ale grunt ze procenty sie zgadzaja...Cytat:
Zamieszczone przez BB_xaar
chyba ktos zle przestawil wajche i teraz zamiast logowac sie przez 2h loguje sie przez 3h, no ale grunt ze procenty sie zgadzaja...Cytat:
Zamieszczone przez BB_xaar
To jest jakiś koszmar, dopóki poprawek nie zrobili to mi jakoś gra chodziła ;( nic nie naprawiajcie, tylko psujecie :( przygoda zdąży mi się skończyć zanim wy coś zrobicie ;(
Od czasu tej "krótkiej przerwy technicznej" nie jestem w stanie zalogować się na koncie,przez ostatnie dni miałam kłopoty, ale teraz po tych niby naprawach jest jeszcze gorzej :(( Przepadła mi misja , wojsko stracone, a dropu nie będzie , porażka.....:mad:
Ja się nie mogę zalogować od 9:00. Fakt faktem po tej godzinie próbowałem dopiero około 17:00, no ale ****a, bez jaj, jak się pisze, że KRÓTKA PRZERWA to powinna być ona w rzeczywistości krótka, a póki co trwa jakieś 9h.
No brawo kolejne działania które nic nie wnoszą do działania gry... No może fakt że da sie szybciej zalogować na stronie głównej (przynajmniej ja tak miałem) ale dalej czyli wejść do gry już się nie da.Cytat:
Drodzy Gracze,
mimo tego, że bardzo ciężko podać dokładne daty, w których konkretne problemy zostaną naprawione, chcę Was zapewnić, że zdajemy sobie sprawę z ostatnich problemów występujących na projekcie The Settlers Online. Mam na myśli między innymi problemy związane z zablokowanymi strefami, zawieszaniem się gry (tzw. screen freeze) oraz problemy z przygodą "Łowca przygód". Deweloperzy i dział techniczny pracują nad kilkoma rzeczami, które powinny poprawić obecną sytuację. Będę Was informował o postępach na bieżąco.
Dziś zwiększyliśmy ilość serwerów www, dzięki czemu dostęp do strony głównej powinien być dla Was dużo łatwiejszy (strona główna może nadal ładować się nieco wolniej niż powinna, jednak problemy z logowaniem nie powinny już występować). Dodatkowo, dział techniczny rozpoczął ulepszanie sprzętu serwerów (serwer po serwerze), co z pewnością pozytywnie wpłynie na doświadczenia związane z grą. Niestety proces ten trochę potrwa, jednak różnica z pewnością będzie zauważalna.
Niektórzy gracze nie otrzymali przygody "Łowca przygód", która jest niezbędna do kontynuowania misji głównej - na początku przyszłego tygodnia pojawi się rozwiązanie tego problemu.
Ilość aktywnych graczy znacząco się zwiększyła, co przyczyniło się do większej ilości zablokowanych stref.
Tak jak już pisałem, pracujemy nad tym problemem, jednak zanim pojawi się lepsze rozwiązanie, postanowiliśmy zastosować rozwiązanie tymczasowe, które powinno pozytywnie wpłynąć na jakość gry. Oprócz modyfikacji sprzętu serwerów, ilość stref przypisanych do każdego serwera została zredukowana. Oznacza to, że może pojawić się kolejka logowania podczas godzin szczytu (wieczór, weekend), jednak jakość gry dla osób już zalogowanych z pewnością będzie lepsza. Co więcej, ilość przybywających zablokowanych stref nie będzie rosła w tak szybkim tempie. Jest to rozwiązanie tymczasowe, którego celem jest polepszenie jakości gry.
Gdy pojawi się więcej informacji na ten temat, od razu Was o tym poinformuję.
BB_xaar
Xaar, podjeliście jakieś zobowiązanie wypuszczając tego bubla na rynek a teraz po prostu nie możecie sobie z palcem do dupy trafić (zaraz mi tu wyskoczą że DUPA to obraza - dupę każdy ma wiec bez przesady). Teraz nagle piszesz że rozbudowujecie/zwiększacie ilość serwerów itd. ludzie do kur.. nędzy takie rzeczy robi się przed tym zanim coś klęknie wszędzie trąbicie jaki to sukces że tyle ludzi gra w TSO a zaskoczyła was ilość graczy jak zima drogowców w PL...
WY jako konkretna firma powinniście z góry być przygotowani na takie ewentualności a tu sie okazuje że panowie którzy nad tym pracują najwyraźniej zaspali. Już dawno temu ktoś znających sprawę od podszewki wypisał wam błędy i inne cuda jakie wykopał, co unieśliście się dumą i nic do was nie dotarło czy jak ??!!
Kolejnym idiotyzmem są te wasze testy po kiego grzyba są organizowane jak potem po wdrożeniu zmian/poprawek dochodzi do takich sytuacji jak obecnie? *****izm totalny.
Xaar, na drugi raz przestań pociskać takie bajki w stylu "pracujemy nad problemem" bo ludzie tutaj to nie jakaś ciemna masa i wiedzą że jesteście poprostu w czarnej dupie...
thesettlersonline.pl to ściema!
i wszyscy mamy na to mnóstwo dowodów :)
https://www.facebook.com/pages/Settl...03104463091704
jeśli nie możecie zalogować się na serwery w grze zalogujcie się na fb, tam możemy zrobić 'reklamę' niedouczonym patałachom, które za te problemy odpowiadają
o zobacz jak ruszyło