system nowych zadan przeszedl na testowym,gdyz tak naprawde nikt tam nie mial mozliwosci wbic wysokiego poziomu kiedy ow byl testowny a najwieksze bledy sa wlasnie z zadaniami na wyzszych lvl-ach
Wersja do druku
system nowych zadan przeszedl na testowym,gdyz tak naprawde nikt tam nie mial mozliwosci wbic wysokiego poziomu kiedy ow byl testowny a najwieksze bledy sa wlasnie z zadaniami na wyzszych lvl-ach
na testowym w zalezności kiedy się logowałeś to zaczynałeś od początku lub.....z 46 lvlem :) zaraz później dodane było jeszcze PD do 48 lvl
więc szansa na 50 była
tylko że tam co chwila wywalało bo coś tworzyli w między czasie, raz chciałem zrobić przygodę i mimo że miałem wszystkiego full i na 5 lvl to zrobienie wojska zajeło by mi 3 dni (a jak człowiek rekrutów nie robił :P) no i na tym polu dali ciała, bo mogli skrócić czas rekrutacji :P efekt: nie zaliczyłem żadnej przygody :)
poza tym , wierze że gra nie jest testowana przez nas????? no chyba są jacyś testerzy na etacie???? bo jak nie to..... nie no nie wierze że nie ma
Ja mam to samo. Chciałem odebrać wczoraj bonus 7 dniowy i nie mogłem się zalogować przez cały dzień. Już 4 raz mi się to zdarzyło i za każdym razem uciekła mi premia. Dzieje się to po tej aktualizacji z zadaniami. Proszę o niezwłoczne naprawienie problemu.
heyka masz racje,ale powiedz kiedy tak naprawde odbyly sie testy?wlasnie wtedy kiedy kazdy zaczynal od 1lvl_obecnie masz na start 46lvl,ale to i tak nie rozwiazuje problemow z zadaniami powyzej 48lvl czy z samymi piecdziesiatkami jak chocby upierdliwe zadanie "mistrz sztuki wojennej"! masz,wiec odpowiedz kto tak naprawde testuje ta gre!identycznie bylo z nowym systemem handlu_niby wpierw byl na testowym,ale nic z racji jednego bledu (odswierzanie ofert z predkoscia swiatla) nie zostalo tak naprawde przetestowane.Nowy handel poprawiali,ale juz na testowy nie trafil tylko jako pierwszy i jedyny na polskie serwery i co sie okazalo?kolejne bledy w wyniku,ktorych mielismy bajzel a ludzie tracili surowce itd.
Odechciewa się grać przez to logowanie.......
To jest czas na refleksję i czytanie forum :D
Btw Współczucie dla tych co płacą. Ja nie mogę bo nie stać mnie już, ale by mnie chyba szlag na miejscu trafił na ich miejscu.
Edit:
Działa mi już :)
jestem cierpliwy i poczekam z miesiąc może się unormuje
Przecież to jakaś paranoja! Znowu dostaniemy jakieś gów**ane premie w ramach przeprosin? Zaczynam mieć tego dosyć!
serwery małe a ludzie cały czas się rejestrują rano to jeszcze się zalogujesz ale po 16 już nie ,a wpadli jeszcze na pomysł że grę sami nam wyłączają dzisiaj nie będą grali z zachodniej Polski he ,ci co graja od początku gry już nic nie kupują za kasę to trzeba nowych i tak to leci tak ze pamiętajcie do 16 jeszcze to będzie chodzić potem kaput .