Dziś dostałem odpowiedź i zwrot monet.
Wersja do druku
Dziś dostałem odpowiedź i zwrot monet.
Wiadomo coś na temat tego czy ten błąd jest już naprawiony? Sam chciałbym kupić silos i nie wiem czy już działa to bez tego problemu.
Nie działa, sprzedano mi dziś silos widmo (monetki wcieło a silosu nie ma). Info do suportu wysłane. Mam nadzieje, ze jakoś to zostanie rozwiązane.
Edit 17:24
Zawarcie transakcji znikło z historii w handlu jednak ani monety ani silos się nie pojawił na chwile obecna
Ja w poniedziałek obułem się w silos-widmo. Zgłosiłem sprawę do supportu. 3 dzień cisza... :/
Wczoraj z historii transakcja zniknęła. Na szczęście zrobiłem screena.
Ale 3 dzień support ma mnie w *upie... świetne praktyki.
Nie kupuje klejnotów, to pewne dlatego jestem ciągle na końcu kolejki "do rozpatrzenia" ;)
Mimo wszystko uważam , że 3 dni czekania na jakąkolwiek odpowiedź od supportu to przegięcie.
Po dzisiejszej konserwacji odzyskałem w końcu silos i młyn wodny.
mi sie tez pojawił silos, bardzo mnie to cieszy bo wcześniej dostałem rekompensate za niego :-) może taka nagroda że sie ich nie sprzedawało dalej tylko trzymało u siebie pomimo że można było komuś wcisnąć :-D
Dokładne Paweł , bynajmniej za uczciwość dostaliśmy rekompensate oraz swój budynek, a tak jak piszesz mozna było go komuś sprzedać jako widmo.