U mnie smiga juz super:)
Wersja do druku
U mnie smiga juz super:)
od wczoraj jest problem z serwerami, juz w nocy nie szło wejsc na przygody, dzis to samo. Przez te przerwy i zerwania połączenia stracilem kuszników w przygodzie, bo nie dało sie wycofac ataku. Od 10 nie było problemu z gra, a o 12:30 znow sie pojawiają. Paranoja. Zero informacji o możliwych problemach ze strony administracji.
PS. Obecnie nawet wejsc do gry nie da sie (13:00)
Jakiś czas temu dostałem informację, że problemy z dostępem do gry nie powinny już występować, chcę się jednak upewnić:
czy ktoś jeszcze ma problemy z grą? Mam tutaj na myśli problemy z logowaniem, lagi, wywalanie z gry (rozłączanie).
Oczywiście zanim ktoś odpisze, proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i spróbować ponownie.
Mojemu znajomemu przywiesza się gra, gdy usiłuje wejść na moja mapę. Pokazuje się okienko wczytywania mapy i koniec, trzeba się przelogować, bo zawisa. Odświeżanie nic nie daje, przeglądarka wyczyszczona rano, więc to nie jest przyczyną. Ja do niego mogę wejść normalnie.
Mimo wszystko, prosiłbym aby spróbować wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (cache) jeszcze raz - najprawdopodobniej właśnie tam znajdują się jakieś błędne/uszkodzone informacje, które wywołują problem u Twojego znajomego.
Dla pewności przeczyszczona jeszcze raz. Nie działa.
EDIT: Znajomego znów rozłączyło.
z tym czyszczeniem cache to już lekko świrujecie ;p wszystkie błędy i problemy to wina cache ****ze ;p 2 tyg temu przez 15 dni miałem problem z poprawnym działaniem gry, nie pomagał format kompa, reinstalowanie po kolei wszystkiego i dalej nic, a odpowiedź ciągle była jedna "proszę sie upewnić że cache...".
nie można dziś się zalogowac i to chyba coś z waszej strony się dzieje bo nie tylko ja mam problem...albo wcale gra się nie włacza albo po zalogowaniu wyskakuje komunikat o odświeżeniu strony po czym mnie wyrzuca
Zrywa połączenia i to już od kilku dni zaczeło sie 2 godziny przed ostatnią konserwacją i od tamtej pory w różnym natężeniu(przeważnie w godzinach wieczornych) problemy sie powtarzają
Takie cudo się pojawia
http://i45.tinypic.com/2u8ji10.png