-
teraz to moge zapomnieć o przygodzie, którą robię już 3 dzień i mało mi zostało, a czas mi się dziś kończy... poszły na marne 3 dni grania, zbierania mnustwa wojska i czekania 30 min (mam anwet wrażenie, że czekałam czasami z 50 min) aż się generał przeniesie do innej strefy.... wszystko poszło na marne :(
-
Xaar dał radę, ja nie. Ciekaw jestem jak długo jeszcze nie wejdę.
-
6.06.12 - między 10 a 11 objawy jak u VejzaarPL
cache wyczyszczone ccleanerem, flush dns`ow tez poszedl tak na wszelki wypadek
sprawdzane na przegladarkach: IEx64, Firefox, Opera, Chrome - nie da się grać
Proponuję reszcie użytkowników walić podobne logi, może się ktoś kapnie że coś jest nie tak :)
-
zawsze mozemy napisac do supportu ze mam problem z wejsciem do gry hahahahhaha ale wszyscy znamy juz odpowiedz hahahah
-
Ja napisałam jak olejemy pisanie do supportu to na pewno tego nie naprawią bo przecież mod się zalogował :D
-
Lekka porażka. A miałem nadzieję, że konserwacja jest przesunięta ponieważ wiedzą co jest nie tak i naprawią... Jednakże się pomyliłem -.-
-
ma ktos jakąś fajną gierke do polecenia bo przecież nie bede cały dzień siedzieć i czekać aż mnie łaskawie wpuszczą na serwer
-
nie tracie wiary moze za tydzien cos sie zmieni :)
-
to się robi nudne coraz więcej ludzi rezygnuje z gry i sama się nad tym zastanawiam jak przez kilka godzin nie mogę się zalogować .
Kochani admini chociaż nie piszcie bzdur .
-
Ania83 - The Settlers 2 10th Anniversay lub The vikings