-
Słów szkoda, dziś o 23 kończy mi się czas na przygodę, teraz na pewno nie zdążę jej zrobić :( z powodów technicznych proponuje przedłużyć czas trwających przygód o dobę...
Gram w Settlersy już kilka miesięcy i niestety stwierdzam, że zamiast ulepszać grę i porpawiać jej sprawność działania, gra działa coraz gorzej :( ciągle mnie wylogowuje, ciągle mam problemy z zalogowaniem...a czas ucieka żeby wykonać zadania...bez tych przygód i zadań to grać się w cale nie chce... Jak tak dalej pójdzie to chyba przestanę grać...a szkoda, bo po 26 lvl w końcu gra mnie wciągnęła tak jak bym tego chciała
-
już widzę ja przedłużą przygody:D chyba wierzycie w bajki, ale co prawda to prawda gra z początku dużo lepiej chodziła niż chodzi teraz. przynajmniej jak wywaliło dało rade wejść teraz takiej możliwości nie ma.
-
a moze informatycy zaspali i teraz przerwe robią:D
-
zwykłe naciagactwo :) zastanawiam sie ile jeszcze jestesmy w stanie wytrzymac tez zenady
-
hahaha ... właśnie z nudów (czekając w kolejce logowania) przeczytałam do końca co tam ciekawego się pojawiło, i na samym końcu ten tekst
Życzę miłej gry
BB_xaar
normalnie aż się uśmiałam do łez, ale już tak na serio nie wiem jak to odebrać jako żart? kpinę? ironię?
ta gra z miłą nie ma już nic wspólnego, pomijając już fakt że najczęściej nie można do niej wejść, to przysparza więcej stresu niż przyjemności jak co chwilę gracz jest z niej wywalany i to najczęściej w trakcie wykonywania misji...
-
była w nocy przerwa bo siedziałem do 1:30 i było napisane że zaraz sie zacznie przerwa techniczna... ale co po tym jak nic się nie zmieniło...
-
Może ta przerwa ciągle jeszcze trwa,tylko my nieuświadomieni jesteśmy?
-
Ciekawe tylko dlaczego na angielsikim nie maja takiego problemu :) wiem my tylko biedne szare polaczki jestesmy
-
-
to już kolejny dzień gdy gra nie chce się uruchomić, ten problem występuje co drugi dzień! Halo tam w administracji, poprawcie jakość swoich usług, bo efekty są fatalne niestety. Jestem tylko ciekawa kto mi odda surowce za ciągle niebuffowaną linie złota.