Nadal serwer nie działa tyle czasu...
Wersja do druku
Nadal serwer nie działa tyle czasu...
Ostatnio grałem w niedzielę. Wie ktoś co tu się odp ier da la?
Hej myślicie że jak naprawią to dorzucą klejnoty na wykupienie rzeczy z kalendarza i przedłużą event? W walentynki był przedłużony ale z klejnotami to się nie postarali. Może w tydzień uda się to naprawić...
ale czy cały serwer nie działa czy tylko 'wybrańcy' mają problem? ja nie mogę wejść do gry od prawie tygodnia,.
z
źź
żżeenadaaa
Coś czuje że będzie jak na nowej ziemi , dopiero konserwa po evencie wszystkich odblokuje.
Ż X 3 :mad:
zapomnij..maja nas w dupie
Od niedzieli niezmiennie mam błąd z zerwanym połączeniem. Proszę o interwencję
witam czy ktoś może dostał jakąś informacje co się dzieje i jak długo to może potrwać ? Myślę że brak informacji jest dla nas najgorszy i stawia sprawę jasno że mają nas w głębokim poważaniu i pewnie nic z tym nie robią . Większość z nas gra tu już po kilkanaście lat i takiego olewania graczy to ja sobie nie przypominam .
Pozdrawiam wytrwałych .
Trzeba podpytać blakud'a. On do nich chodzi na kawkę :)
kto mnie wołał... czego chciał... :) kawkę właśnie kończę... nadal Wam nie działa?
Dalej kupujcie diamenty i płaczcie na forum. Zrozumcie że glosuje się portfelem, nie płakaniem
Współczuję tym, którzy zainwestowali pieniądze w swoje profile. Nie mam wątpliwości, że dotąd postępowałem z tą grą prawidłowo. Zdrówka życzę.
Od niedzieli nie mogę wejść do gry , suport nie odpowiada może dostałem bana i o tym nie wiem jakie są objawy po banie ? Czy dostaje się oficjalną informację czy istnieje inna szansa na kontakt oprócz ticket ? Z góry dziękuję za wszelką pomoc .
To nie bann ,gra się sypie z deka a suport te jełopy nawet nic nie potrafią z tym zrobić o ile tam jest ktoś
Dziś to już siedem dni z rzędu, z młotkowym w tle. Przez weekend pewnie nic nie zrobią więc zobaczymy co się będzie działo od poniedziałku.
Może faktycznie czas zacząć szukać innej gry?
Gdzie dba się o klienta.
Pozdrawiam wszystkich "niegraczy" i miłego weekendu.
nie gramy już tydzień i nic nie wskazuje na to, że się coś poprawi.
A jak jest na innych serverach - wszystkie działają?
naście godzin temu minął tydzień jak mnie odcięło, wsparcie olewa
przypuszczam że to będzie ich taktyka po kolei wyłączać serwery aby gracze sami się poddali i zakończyli tę gra
czat nie działa, znajomi online niewidoczni
Cześć, w mojej gildii też nie ma czatów ani światełek
Potwierdzam u mnie też żaden czat nie działa a także nie widać aktywności użytkowników
Mogę tylko potwierdzić że nie ma czatów ani nie widać kto jest online
Hejka..o widze, ze tu jestescie :)
Równy tydzień z młotkowym..
to już papierowa rocznica :)
Pisanie do Penelepoy jest tak samo skuteczne jak pisanie do Papieza lepiej juz pisac do Montreuil lub do cfernandez@progress-associes.com bo to bedzie chyba zwiezchnik Penelopyw glownej siedzibie Ciekawe czy jak by sie zalalo tam ich masa maili to wymienia tu osobe odpowiedzialna za komunikacje
ml myslisz ze ktos tu jeszcze pracuje:) jełopy się zmyły ,teraz widze kolejny serwer sie wali,ale oni tylko czaty traca
Kiedy to naprawią? Nie mogę grać od poniedziałku czyli prawie tydzień i nic się nie zmieniło. Cały czas jest błąd przy ładowaniu mapy. Robiłem już wszystko co zalecali i nie działa. to chyba problem u nich bo nie tylko ja mam problem
Hej Wam :)) jak zawsze część graczy gra , część ma zablokowane 2 sloty albo tylko jeden, no i reszta całkowicie zablokowani. Mi działa . Może serwer przenoszą...
Proponuję pisać na ich stronie facebook (https://www.facebook.com/CipSoft/ ),może tam łaskawie odpiszą.Też od tygodnia bez możliwości logowania.