Tu konserwa nie pomoże to nie jest błąd gry tylko nasz "bieda serwer"
Wersja do druku
Szkoda gadac. Penelopo nie dawajcie tu tych wrzutek z klejnotami bo *****i tu nie znajdziecie Za taka obsluge to powinniscie nam je dawac wiadrami zebysmy zostali
o już wiem dlaczego nie mogę się zalogować :)
Znowy serwer padł nie moge sie zalogować od 15 minut !!! .
mozemy se pospiewac w oczekiwaniu na naprawe
Hej ja nie zawsze moge tu pisać , ale wlasnie na fb na profilu gry wyslalam wiadomość. Na ogól bb zawsze odpowiada. Zobaczymy. wylączenie wyglądało na reset serwerów. Poczekamy....
Naprawią to przy niedzieli?
Ciekawe czy naprawią chociaż szczerze wątpie pózna godzina i jeszce niedziela, to mamy juz pograne ;) ... JUtro do roboty .... a chciałem se troche dopałek nazbierać ;). Robia nan na złośc ;) .
Ciekawe pytanie za 100 punktów : czy wogóle to ogarną dzisiaj
oni naprawdę chcą nas doprowadzić do szalenstwa i abyśmy sami sie poddali a wtedy spokojnie zamkna tę gre nasza królowa się woli już nie odzywać
A jakieś informacje od supportu są ? powinni dać jakąś rekompensate ;) .
Żenada.. serwer działa na 10 godzin co 2 dni... wstyd
Tym razem chyba wszyscy nie mogą wejść :P
Raczej niema co się łudzić że przy niedzieli cokolwiek zrobią..
w d..e niech se wsadza [promocje na kleje , naiwniaków sponsorów szukają i oszukują niemoty, już sobie przypomniałem dlaczego przestałem w to grać ze 3 lata temu, niestety ciekawość sprowadziła mnie z powrotem i niestety uświadomili mnie o błędzie :))
a chciałem torby na uprawy dać i nie dałem hehe, szok, dno totalne
Dzisiaj nie naprawią ;) od 17 nie działa serwer . Ciekawe czy wogóle oni wiedzą ze serwer padł ;)
Myslicie, że ich to obchodzi? Jeden mały polski serwer? Jakby tak niemiecki padł to może y się ktoś pofatygował, ale bez przesady...
ciekawe czy doczekamy się naprawy
co za event :(
do Wielkanocy się wyrobią
znowu niestety dolina padła ;/
Cisza ... ale gdy jest cisza na naszej wyspie jest mała szansa że nas przeniesie na sprawny serwer . Ale to nie takie proste bo zawsze ktos sprawdza czy juz jestesmy i chce wejśc na naszą wyspę.
To że padła niestety nic nowego. I co? jutro napiszą że czas premium i przygód zostanie wydłużony.
Jak ktoś planuje pograć w weekend i odpala premium to na co komu premium w poniedziałek jak jest np w pracy.
Ale nawet pal licho to premium czy prestiż....
A skoro robisz przygody na polach masz Walentyny i Cię wywala? Walentyny się kończą i pola gonią produkcję na sucho.
Odpalone drzewo pisankowe odkrywcy wrócili nie ma ich jak wysłać ponownie a czas leci.
I szkoda że nie ma opcji odesłania tych fantów co przesyłają (jeżeli przesyłają) w ramach rekompensaty bo straty z takiego przestoju przy 200 odkrywcach idą w tysiące kwiatków a nie te drobne.
nadal nie działa
potwierdzam, dalej się nie da wejść.
znowu padaka
Dzień bez problemów logowania na TSO to dzień stracony :DDD
Bedę miała czas na latanie po chacie ze ścierą bo nadal brak dostępu do gry.
Może łaskawie coś zrobią po południu zeby znowu gierka chodziła kilka godzin a później dalej 2 dni młotków..
Dalej cisza ... Godzina 8:30 i dalej nic