Moich zaległych patentów i łupów jak nie było, tak nie ma, ale tym razem dostałem takie coś:
https://paste.pics/1b5f265e506f308510811f38c28b3020
Wypas...
Wersja do druku
Moich zaległych patentów i łupów jak nie było, tak nie ma, ale tym razem dostałem takie coś:
https://paste.pics/1b5f265e506f308510811f38c28b3020
Wypas...
Po konserwie zniknął Obcy Statek, więc nie można realizować części zadań Wyzwania Tygodnia.
A gdzie są nagrody za latarnie ? nadal jest tylko 4 pomimo posiadania 8 latarni ....???????????????
No i kolejny bąbel.
Po konserwie zniknął Obcy Statek, więc nie można realizować części zadań Wyzwania Tygodnia.
ano u mnie też popłynął w siną dal :D a zadanie jest
Dziękuje za taką nagrodę ale szczerze to nie wiedziałem że tak długo gram w tą grę :D
Ta nagroda ma więcej lat na karku niż ja wiosen :D
Blue Byte to jednak ma poczucie humoru :D
Edit.
P.S. Może kiedyś faktycznie nie odebrałem wiadomości z patentami i zostały ale ta data mnie rozwaliła :D
A przy okazji u mnie zagraniczny statek normalnie stoi.
I u mnie też konserwa storpedowała statek z misji tygodniowej.
Dzięki Ci BB.
licze ze okolo 10 konserw i to padnie samo ...
Błąd w Cudownym Zimowym Domu Mieszkalnym - podniesienie z 7 na 8 lvl wymaga 4500 prezentów, a nie jak było dotychczas, i jest we wszystkich opisach, 1000. Przed konserwą było 1000.
A u mnie ciekawostka 0;) Dostałem ponad 120 prezentów od Blue Byte. Tak, ponad 120 prezentów i nie jest to fake! Dawno nie dostałem czegoś takiego. Czuję się zaszczycony. Szkoda tylko, że w każdym z nich był sfałszowany certyfikat członkostwa gildii (a dokładnie 2). Może coś planują, że gildie będą zwiększane? 0;)
BB_Penelopa - co z tym domkiem ( Cudownym Zimowym Domu Mieszkalnym) kiedy to naprawicie ?
Jest okres Świąteczny, większość pracowników takich firm nie pracuje, najwyżej zostawili jakiegoś stażystę Pedro na dyżurze, więc nie liczcie, że dostaniecie odpowiedź w tym roku.
jak juz naprawicie po evencie to jak ito ma sens ... mieliscie testowy trzeba bylo tma to sprawdzic zeby potem bledow nie bylo no ale jak zwykle olewka
https://pinboard.opera.com/view/f9a6...e-303f32d93a52
ale gwiazd:) dokładam kolejny błąd
co tam 1 lub 4k prezentow mała róznica :)
aktualizacja srendio raz w miesiacu>? tu aktualizacje powinny byc dzien w dzien az naprawicie ten syf
Szanowna Pani BB_Penelopo...z tym, że może się okazać, iż prezentów już na udoskonalenie nie będzie w związku z wygaszeniem eventu...i co wtedy??...może od razu 10,5k paczuszek podeśle Pani na pocztę..i jak to pisze znany osadnik..."będzie git" ...pozdrawiam bigiJackk
a było tak fajnie, po ostatnich zmianach misje się zawieszają, gra spowalnia, a żeby zakończyć trzeba się kilka razy wylogowywać z misji, a ponowne zalogowanie występują problemy z połączeniem. Ponowne ostatnie logowanie do misji żeby ją zakończyć trwa czasami 30 minut. Misje przed zmianami działały płynnie i w zależności od trudności jakiś czas, po zmianach czas gry trwa dwa razy dłużej. Fabryka zabawek w opisie czas działania premii powinien trwać 24 godziny, a trwa 5/6 godzin. Dzisiaj od kilku godzin nie można się zalogować....mam wrażenie że ktoś technicznie nie panuje nad grą, a przez wiele lat były znikome problemy, TERAZ to masakra wszystko działa nie tak jak powinno, zmieniła się grafika okienek np okienek zakupowego, poczty, są mniej czytelne itd. Klikam na np jednego generała żeby uzupełnić żołnierzy, a otwiera się inny generał, jak zauważę to ok, a jak nie, to do walki wędruje inny i podejmuje walkę którą przegrywa, same straty
przejdźcie na klienta portable z wiki, tak nie ma chyba aż tylu problemów :)
nie ma poniewaz bbgo juz nei wspiera , wiec wszystko dziala... i oby dalej go nie wspierali bo skonczy jak unity
Kochani wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrówka i czego tylko sobie życzycie! :)
Serdeczności,
BB_Penelopa
dołączam się do życzeń:)
Mam nadzieję, że przyszły rok nie będzie tak cienki jak dzisiejsze prezenty. xD